Sinu keha on sinu eraomand…

Your body is your own private property at the highest level in this physical world. No one, I repeat, NO ONE has any right to trespass and forcefully inject any

Sinu keha on sinu enda eraomand selles füüsilises maailmas kõrgeimal tasemel.

Nr.1. Ma kordan, kellelgi pole mingit õigust sissetungida ja jõuliselt midagi sinu kehasse süstida ilma sinu enda teadliku nõusolekuta. Kellelgi pole mingit õigust ilma teadliku nõusolekuta teid jõuliselt ravimeid ja / või ravile panna.
Kontrollitud haiged ja nakkavad inimesed võivad ja peaksid olema isoleeritud, kuid neid * ei saa * jõuliselt ravida ja / või meditsiiniliselt ilma nende teadliku nõusolekuta.

Olge valvsad! Ole teadlik!

Need õigused võivad olla ohus sel aastal ja edaspidi.

About RISING EARTH

Olen tõeotsija. Julgustan ka teid otsima oma tõde. Teades ja aru saades kuidas asjad maailmas toimivad, on suur edasiminek hinge arengus. Teadlikus aitab. Mida rohkem enesearenguga tegeleda, seda õhemaks illusioonikihid jäävad. Ükski inimene ei suuda muuta maailma, kuid ta võib edastada sõnumi, mis muudab maailma.
Rubriigid: Esoteeriline filosoofia, Terve tervis, Tervendamine, Uncategorized, UUS MAAILM, vaktsineerimine, Vandenõud. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar