Aken uude maailma. Kuidas pöörata ümber negatiivsust?

Leidsin ühe vene kanalduste lehe. Päris huvitav on lugeda uusi kanaldusi.

__

Kes me oleme?

Mu armsad lapsed, olete sattunud ainulaadsele veebisaidile. See loodi meie Maa patrooni Jumal-Isa palvel kaks aastat tagasi. Selle loomise eesmärk on aidata inimkonda Maa Suurel Üleminekul uude viienda dimensiooni energeetilisesse seisundisse. Selle abi seisneb universumi suuremate jõudude igapäevases suunamises meie armastatud tütre Marta kaudu, kes on talle selle suurepärase teenistuse võtnud. Sellel veebisaidil olev ruum on läbi imbunud kõrgeimate vibratsioonide energiatest, mis koos kanaldamistes kantud teabega sisenevad inimkonna südametunnistusse, vabastades selle kolmanda dimensiooni võõrastest programmidest ja juhtides tagasi jumalikule teele. Mul on hea meel, et see veebisait tõlgitakse inglise keelde, sest see võimaldab nii paljudel teist siseneda sellele jumalike energiate “orbiidile”, mis täidab aeglaselt teie Maa, aidates sellel tõusta koos teie kõigi, tema armastatud lastega! Isa – Absoluut on sinuga rääkinud.

AKEN UUDE MAAILMA (KUIDAS NEUTRALISEERIDA PÕHJUST)

11. mai 2023

Isa – Absoluut , harjutused ja meditatsioonid.

Tervitused, mu armsad lapsed! Täna tahaksin teile pakkuda veel üht praktikat, mis on jätk sellele, mida ma teile oma eelmises sõnumis pakkusin. Niipea, kui õpid kõiki saadud negatiivseid mõtteid ja emotsioone “ümber suunama” “ülespoole” – kuuenda ja seitsmenda tšakra energiaruumi, saad edasi liikuda järgmise sammu juurde. Ja sellest jutt on. Kui olete negatiivse energia neutraliseerinud enam-vähem neutraalseks, võite jätkata selle teisendamist vibratsiooni suurenemise suunas.

Selleks peaksite tegema järgmist. Sõltuvalt sellest, millist energiat algselt teie käest välja pääses, peate selle “miinusest” “plussiks” ümber programmeerima. Näiteks saate vihaenergia hästi muuta universumi armastuse leegiks, suunates selle kuriteo toimepanemise kohta või selles süüdi olevate inimesteni.

Ma tean, mu kallis, kui palju valutab teie hing praeguste sündmuste tõttu Venemaal ja Ukrainas. Ja kuna te teate nii nende sündmuste algpõhjuseid kui ka neid, kes on selle slaavi rahvaste traagilise vastasseisu juhtinud, saate teha tööd nii riikide territooriumidel kui ka konflikti juhtidel.

Kuid on äärmiselt oluline, et see töö toimuks kõrgete vibratsioonide energias – ilma viha, solvumise või agressioonita. Ja nüüd peatume energiaprotsessidel, mida saate käivitada ja millised on nende tagajärjed. Alustame algusest, kasutades ka varasemat praktikat.

Näiteks lugesite või kuulsite rindejoone viimaseid teateid, mis tekitasid teie negatiivsete emotsioonide tormi. Ja kui te sellele tähelepanelikult lähenete, saate need emotsioonid kohe saata “ümbersulatamiseks” oma ülemistesse tšakratesse – kuuendasse ja seitsmendasse. Hiljem, olles “puhastatud”, võivad nad muutuda Universumi Armastuse Leegi energiaks, millega saate “ravida” kogu sõjalise konflikti territooriumi ja ka selle algatajaid.

Tegelikult ei pea te nende nimesid teadma, sest selle geniaalsed meistrimehed jäävad alati kulisside taha, samas kui need, keda näete, on lihtsalt täideviijad – süvariigi esindajate kuulekad marionetid.

Seetõttu võite oma kavatsuse sõnastada näiteks järgmiste sõnadega: ” Ma palun Universumi Armastuse Leegil neutraliseerida täideviijad nii Venemaal kui ka Ukrainas toimuvas tragöödias süüdi olevad isikud, et rahu võimalikult kiiresti saabuks kõigi kõrgemaks hüvanguks. ”

Vahepeal on tõesti oluline jääda täiesti rahulikuks ja mitte osaleda oma mõtetes ja emotsioonides.

Ärge mingil juhul pange protsessi oma viisi sündmuste mõistmiseks, sest kõik, mida te arvate, osutub tegelikkusest liiga kaugele.

Kutsuge igal juhul abi saamiseks kõiki Valguse jõude. Erinevalt teist on neile avatud palju asju, mistõttu on just nemad need, kes suunavad Universumi Armastuse Leegi, mis läbi Sinu ankurdatakse Maale punktis – paikadesse ja elusolenditesse, kes on konfliktis süüdi.

Selline praktika ei võimalda teil mitte ainult hoida oma vibratsiooni sobival tasemel, vaid annab ka oma panuse konflikti võimalikult kiiresse lõppu. Tehke seda nii tihti kui võimalik, mu kallis. Õnnistan teid ja armastan teid tohutult!

Isa-Absoluut rääkis sinuga

Kanalis Marta 5. mail 2023.

___

AKEN UUDE MAAILMA (NAGU PALL VASTU SEINA)

2. juuni 2023     

Kanaldamine, Isa – Absoluut.

Praktikad ja meditatsioonid.

Tervitused, mu armsad lapsed! Minu tänase sõnumi jätkuna püüame välja töötada tänapäeva maailma sasipundar, kus inimesed on jagunenud vastandlikeks rühmadeks mitte ainult erinevates riikides, vaid ka oma vahetus keskkonnas.

Ja praegusel juhul avaldab juba tavapäraseks saanud ja maailma liidrite ellu viidava „jaga ja valitse“ poliitika kõrval mõju inimeste endi vaimne kahesus ja iga konkreetse indiviidi Hinge vanus.

Reeglina jäävad oma vaatenurgale kõige agressiivsemal moel kinni noored hinged või inimesteks kehastunud madala vibratsiooniga esindajad. Nende arutluskäik on tühine ja nad ei ole valmis kuulama arvamust, mis erineb nende omast. Selliste inimestega ei tohiks mingil juhul alustada vaidlusi ega arutelusid, kuna need mitte ainult ei osutu kasutuks, vaid ka vähendavad oluliselt teie vibratsiooni.

No kuidas peaks käituma selliste inimeste suhtes, kui nad hakkavad sind provotseerima, rääkides päevakajalistest sündmustest Maal ja eriti Venemaa ja Ukraina sõjalisest konfliktist, mis on tänapäeval üks päevakajalisemaid teemasid?

Ennekõike on vaja koheselt endale peeglitaolise välispinnaga energiakilp püsti panna ja kogu oma tähelepanu just sellele koondada. Mida iganes see inimene või inimesed ütlevad, kujutage ette, et kõik nende sõnad ja eriti nende sõnadega edasi antud energia põrkab vastu teie kaitsesfääri pinda nagu pall vastu seina.

Samal ajal proovige kontrollida ka oma emotsioone, et need ei rikuks teie sisemist kaitset. Just see vastuatraktsioon – pall, mis põrkab vastu seina – võib sind selles aidata.

Selline peaks olema teie sisemine reaktsioon, et kaitsta teie energiaruumi negatiivsete energiate tungimise eest. Mis puudutab välist reaktsiooni, siis saate vestluskaaslase sõnadele vastata ebaoluliste neutraalsete väljenditega: näiteks “Ma arvan, et asjad pole nii lihtsad, kui nad tunduvad”, “Vaatame, mida me näeme”. , “Loodame parimat” ja nii edasi. Peamine on siin mitte avaldada oma seisukohta sündmuste kohta, olles eelnevalt teadlik, et see ei kattu vestluspartneri omaga.

Sest üks mõtlematult hääldatud sõna võib esile kutsuda sellise inimese teise negatiivse reaktsiooni laine. Kuid loomulikult peaksite hoiduma suhtlemisest inimestega, kes jäävad teie omast liiga erineva maailmavaate ja arvamuse juurde globaalsete sündmuste kohta.

Ma tean, et vanade sõprussidemete katkestamine inimestega, kellega varem olite samal lainepikkusel, võib väga haiget teha ja kellega suhtlemine oli üsna harmooniline. Ometi on see tänapäeva objektiivne reaalsus. Igaüks peab tegema oma valiku: kas ta jääb kolmanda dimensiooni maailma selle kahese ja sellest tulenevalt kitsa mentaliteediga või ületab piiri, mis eraldab kolmanda dimensiooni neljanda ja isegi viienda maailma omast, kuhu ulatub nende südametunnistus. mõistmaks globaalseid muutusi, mis eelneb teie planeedi üleminekule uude ajastusse.

Võtke seda mõistvalt ja ärge klammerduge vanade sidemete külge inertsist – kohusetundest, taktitundest või sündsusest. See ei tee head ei teile ega inimestele, kellega on teie jaoks raske suhelda.

Kuid andke endast parim, et käsitleda seda võimalikult leebelt ja taktitundeliselt, et mitte jätta endast halbu mälestusi ega tekitada “vaenlasi” energiasidemetena inimeste suhtes, keda solvasite.

Siin me täna peatume. Armastan sind lõputult,

Isa-Absoluut rääkis sinuga.

Kanalis Marta 29. mail 2023.

Siit võid ise rohkem lugeda – praktika ja meditatsioonid:

https://en.vozrojdeniesveta.com/category/practices-and-meditations/

Siin on kõik artiklid:

___

ANDROMEDA ÜMBRIK (ENERGEETILINE «REVOLUTSIOON»)

2. juuni 2020

Andromeedalased.

Ja nüüd liigume teie tegevuse praktilise poole juurde.

Paljud teist arvavad, et olete võimu riigimasina ees jõuetu, et see võib kergesti purustada kõik, kes üritavad sellele vastu seista.

Tegelikult pole see nii.

Kuna praegu lahendab energia paljusid probleeme, saate nüüd võimude rahva- ja inimvaenulikele otsustele uuel viisil vastu seista.

Tavaliselt valitsuse otsustega mittenõustumise väljendamiseks käidi meeleavaldustel või korraldati streike.

Ja millised olid võimude reageeringud?

Nagu tavaliselt, vägivaldne.

Miks see juhtus?

Sest toimis üks universumi põhiseadusi: “Sarnane tõmbab sarnast”.

Teie agressiivne suhtumine võimudesse kutsus esile nende poolt sellise agressiivse reaktsiooni.

Kuidas peaksite tegutsema uutes tingimustes, võttes arvesse uusi kõrge vibratsiooniga energiaid, mida teie planeet üha enam täidab?

Esiteks peate kasutama neid energiaid nii palju kui võimalik omaenda teadvuse ja füüsilise keha ümberkujundamiseks, mis tugevdab teie vaimu ja annab teile enesekindlust.

Pidage meeles, et hirm tõmbab alati karistuse.

Ja agressioon on maskeeritud hirm.

Proovige ettekujutada järgmist pilti.

Linnade tänavatel kõnnivad inimesed, kes ei kanna plakateid käes ega karju protestiloosungeid, vaid kannavad rahulikult ja vaikselt endas Valguse ja Armastuse energiat, omaenese väärikuse tunnet ja vankumatut usku sellesse, et nad on oma elu peremehed ja nende kavatsus kaitsta сою свободно несокрушимо.

Nende hinges pole kibestumist ega vihkamist võimude vastu, nad arvavad, et on suurepärane, et see Valgus röövib pimeduse, olenemata nippidest.

Ja kui need inimesed kutsuvad abi isegi Universumi Kõrgematelt Jõudelt, siis ümbritsevad neid nii kõrge vibratsiooniga energiad, milleni ei ulatu ükski inimene kolmemõõtmelises maailmas.

Just sellises Vaimu seisundis peaksite pidevalt püsima, meie kallid!

Ja mida rohkem selliseid inimesi Maal on, seda jõuetumaks muutub rahvavastane valitsus ja kõik selle käsilased.

Niisiis hakkab Maa energiaruum järk-järgult muutuma kõrgete vibratsioonide suunas, rahulikult ja rahulikult, ilma igasuguste sõdade ja meeleavaldusteta, tõrjudes välja vana maailma koos vananevate madala vibratsiooniga energiatega ja neid genereerivate inimestega.

Sellest saab veretu energiarevolutsioon – teie planeedi jaoks täiesti ainulaadne.

Kuid ka sündmused, mis temaga praegu juhtuvad, on ainulaadsed.

Ja selle “revolutsiooni” jaoks pole vaja koguneda rahvahulkadesse, mis toob alati kaasa mitte eriti meeldivaid tagajärgi.

Saate seda teha iga hetk ja igal pool, lihtsalt viibides oma teadvusega Viienda Dimensiooni ruumis.

Ja mida rohkem inimesi selles jumalikus tegevuses osaleb, seda kiiremini te võidate, olles lõpuks tõrjunud oma planeedilt välja kolmanda dimensiooni maailma energiad ja koos nendega kõik selle kandjad.

Andromeeda tähtkuju vanematekogu rääkis teiega

Marta poolt vastu võetud 28.05.2020.a.

About RISING EARTH

Olen tõeotsija. Julgustan ka teid otsima oma tõde. Teades ja aru saades kuidas asjad maailmas toimivad, on suur edasiminek hinge arengus. Teadlikus aitab. Mida rohkem enesearenguga tegeleda, seda õhemaks illusioonikihid jäävad. Ükski inimene ei suuda muuta maailma, kuid ta võib edastada sõnumi, mis muudab maailma.
Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar