Kuidas tõsta toidu sagedust mida sööd? Õnnistades.

Kuidas tõsta toidu energeetilist sagedust?

Juba vanadel aegadel õnnistati toitu mida söödi. Algselt õnnistati seda selleks et tõsta toidu elujõu energiat ja toidu sagedust. Hiljem see rituaal unustati.

Nüüd on hea see tegevus uuesti ellu tuua. Vanadel aegadel kanaldati kõrgema dimensiooni energiaid, koos teatud sõnadega (palve, taotlus) läbi kroontsakra, südame- ja käte tsakrate kaudu toidu sisse.

Tõeline toidu õnnistamise kunst on taasavastatud järgneva lihtsa tehnikana.

Kuidas seda teha? Tehnika:

Istu rahulikult ja tõmba energiat ülevalt universumist läbi kroontsakra südametsakrasse.

Hinga välja ja visualiseeri energia suurenemist südametsakras ja täida see valgusega.

Hinga sisse, kogudest energiat ja kuldset valgust südame tsakrasse.

Pane oma käed toidu kohale, hinga sisse kuldset energiat oma kroon tsakrast südame tsakrasse, pöörates südametsakra energia kuldseks valguseks (8dim. energia).

Välja hingates suru energia südamest otse välja läbi käte tsakra toitu.

Jätkates hingamist ja energia suunamist südame tsakrast läbi käte toitu, ütle avaldus:

“Ma õnnistan seda toitu Püha Vaimuga, Jumala Valgusega, Jumala Armuga jne. Lausu sõnastus milline sulle paremini sobib. Kujutle kuidas kuldne valgus (võib ka teiste värvide sagedusi kasutada) siseneb toitu ja pöörab selle molekulid kuldseks valguseks.

Korda sama sõnastust hingates ja kanaldades kuldset energiat läbi krooni, südame ja käte, toitu, kuniks energia lahtub.

See harjutus aitab toidul absorbeerida 8. dimensiooni kuldset valgust, läbi 4. dimensiooni südame tsakra (astraaltasand), toidu enda bioenergeetilisse kehasse.

Lõpeta õnnistamine sõnadega: SAAGU NII. NII ON!

    Võid sama rituaali teha ka teiste sõnadega – puhastades, toksiine eemaldades, uuendades toitu, toidu sisse uusi energamustreid kanaldades jne. Kuidas sulle endale sobib.

    Councils of Higher Evolution

    ___

    Mida tegelikult tähendab palvetada „Õnnista seda toitu”

    Mida tähendab sõna Õnnistamine lauas tegelikult?

    Thanksgiving Grace

    “Õnnista” ütlemine enne sööki on tavaline praktika isegi nende inimeste jaoks, kes jumalateenistustel harva käivad või muul ajal harva palvetavad. Mõned kordavad traditsioonilist palvet, näiteks: „Õnnista meid, Issand, ja neid sinu kingitusi, mida me hakkame saama sinu heldusest meie Issanda Jeesuse Kristuse kaudu, aamen.” Teised ütlesid: „Tule, Issand Jeesus, ole meie külaline ja olgu need kingitused meile õnnistatud. Aamen.” Või: „Jumal on suur, Jumal on hea. Tänagem Teda meie toidu eest. Tema käe läbi oleme kõik toidetud, Anna meile, Issand, meie igapäevast leiba. Aamen.”

    Enamik lauaarmudest sisaldab palvet, et Jumal toitu “õnnistaks”. Kuid kas olete kunagi mõelnud, mida me mõtleme, kui ütleme “õnnistage seda toitu” ? Kas Jumal ei õnnistanud seda juba siis, kui saatis vihma vilja kasvatama ja päikese vilja küpsema? Kas me palume, et ta muudaks toidu maitsvamaks või toitvamaks kui toit, mida söövad meie paganlikud naabrid? Kas me taotleme kaitset koka kehvade oskuste halbade tagajärgede eest?

    On tõsi, et selleks ajaks, kui me istume armu ütlema , on Jumal toitu paljudes aspektides juba õnnistanud – enamikul juhtudel igatahes. Minu puhul õnnistab Ta seda taas läbi mu naise asjatundliku töö, kelle oskuslikud ja armastavad pingutused hoiavad mind umbes 20 naela ülekaalus.

    Aga ma ikka palvetan kohati “õnnista seda toitu”. Miks? Mida ma mõtlen? Ma ei saa rääkida kellegi teise eest, kuid ma ütlen seda tunnustuseks, et see tuleb Jumalalt ja et isegi pärast seda, kui Ta on seda õnnistanud päikese, vihma, mulla ja armastavate ettevalmistustega, saab Ta seda õnnistada veelgi, kui ma seda tänuga söön, head kombed ja võib-olla ka pisut mõõdukust.

    Nad saavad “õnnistada seda toitu” seltskonna ja vestlusega, mis selle tarbimisega kaasneb. Nad saavad seda mulle õnnistada, aidates mul söömise lõpetada, kui olen piisavalt saanud, ja säästa seda, mis üle jääb, selle asemel, et end ahmida või ära visata. Nad saavad seda veelgi õnnistada, kui leian viisi selle taaskasutamiseks või teistega jagamiseks.

    Nad võivad seda isegi õnnistada, tuletades mulle meelde, et ma ei söö ainult maitsva toidu nautimiseks, vaid ka toitumise pärast , mis hoiab mind elus ning annab energiat ja tervist. Ja senikaua, kuni ma üle ei naudi, õnnistab Ta toitu, kasutades seda tegevuste – nagu töö, treening või lapselapsega mängimine – hoogustamiseks, mis austab Teda ja aitab teisi.

    Aga sina? Mida sa tegelikult mõtled, kui palvetad: “Õnnista seda toitu?”

    What It Really Means to Pray ‘Bless This Food’

    ____

    Leidsin artikli toitudest, mida teatud religioonidel on keelatud süüa. Sellised teemad on huvitavad ja üldharivad.

    5 keelatud toitu Piiblis, mida kristlased peaksid vältima

    Tervis ja traditsioonid käivad siin käsikäes.

    Shutterstock.com

    Kristlus on religioonide seas ebatavaline, kuna sellel puudub täpselt määratletud puhtuskood. Vastuvõetavate või keelatud toiduainete pesuloendit pole. 

    Enamikul teistel suurematel religioonidel on mingisugune puhtuskood. 

    Judaism on tuntud selle poolest, et sööb ainult koššertoite, mille jaoks need, kes on väga õigeusklikud või valdavalt vagad, võivad vajada kahte kööginõude komplekti. 

    Moslemid väldivad toite, mida ei tapeta või mida ei küpsetata teatud viisil, et muuta see halaliks . 

    Hindud veiseliha ei söö ja

    paljud budistid on täielikud taimetoitlased. 

    Kristlastel aga selliseid piiranguid pole. 

    Mõned järgivad Vanas Testamendis toodud puhtuse koodi versiooni, kuid enamik kristlasi ei mõtle kaks korda, kas süüa kõike, mida nad tahavad, välja arvatud juhul, kui nad loobuvad paastuajal konkreetsest toidust. See ei tähenda, et 3. Moosese raamatus, Numbrites ja 5. Moosese raamatus sätestatud puhtusekoodeksis poleks tarkust. 

    Tegelikult on Vana Testamendi puhtusekoodeksis mõned nõuanded, mida on kõigil erinevatel põhjustel hea järgida. Siin on viis Piiblis keelatud toitu, mida kristlased peaksid vältima.

    Loomade rasv

    3. Moosese 7:23 ütleb, et keelatud on süüa loomade, näiteks veiste ja lammaste rasva. Kuigi see on osa Vana Testamendi puhtusekoodeksist, mida sageli eiratakse, on hea mõte seda järgida. Loomne rasv on jube ebatervislik. Kuigi see võib maitseda maitsvalt, sisaldab loomarasv palju küllastunud rasvu. Küllastunud rasvu seostatakse omakorda südamehaiguste, rasvumise ja muude ebameeldivate terviseprobleemidega. Kuigi vaimsest vaatenurgast võib kristlaste jaoks olla vastuvõetav süüa grillrasva oma praadserval, on parem mõte see lihtsalt ära lõigata ja välja visata. On ka muid asju, mis maitsevad sama hästi, ilma et need inimese tervisele nii kahjulikud oleksid.

    Nahkhiired

    3. Moosese 11. peatükk sisaldab kõige pikemat nimekirja loomadest, mida peetakse puhtaks ja roojaseks. Teatud mereloomad on väidetavalt keelatud, näiteks koorikloomad, nagu ka teatud maismaaloomad, näiteks sead. 3. Moosese 11. peatükis on vaja loetleda, milliseid linde iisraellased süüa ei tohiks. Selle loendi lõpus on nahkhiired. 

    Tänapäeva inimesed teavad, et nahkhiired pole tegelikult linnud, vaid lendavad imetajad. Samuti on ebatõenäoline, et nad satuvad õhtusöögilauale. Kuigi nahkhiired tunduvad paljudele läänekristlastele kahtlemata veidra toiduallikana, on palju kohti, kus nahkhiired, eriti suured puuviljanahkhiired, nagu lendavad rebased, on täiesti seaduslik toiduallikas. Neil, kellel pole nahkhiirte söömisega rohkem probleeme kui kana, oleks hea leida alternatiivne toiduallikas. Tavaliselt süüakse nahkhiiri Vaikse ookeani ääres ja Aasias. Kuigi neid võib olla pisut raskem püüda kui tavalisi linde, kaasnevad nahkhiirelihaga mitmesugused riskid. Nahkhiired on suurepärased vektorid, loomad, kes kannavad haigusi, ja need haigused võivad nahkhiirte lihasse jääda. Näiteks Guami inimestel tekkis neuroloogiline haigus, mida tuntakse Lytico-Bodigi tõve või amüotroofse lateraalskleroosi-parkinsonismi-dementsuse (ALS-PDC) nime all. Haigus on sama hirmutav kui selle massiivne nimi. ALS-PDC, mis on tekkinud puuviljanahkhiirte söömise tõttu, on ALS-i, Parkinsoni tõve ja Alzheimeri tõve keerdunud segu ning see oli enam kui kümne aasta jooksul Guami chamorro inimeste seas peamine surmapõhjus.

    Putukad

    Tänapäeval on muutunud kuidagi lahedaks, kui inimene saab väita, et sõi putukaid. Teismelised valmistavad mõnikord kriketiga pruunikaid, et oma sõpru kurnata või hirmutada, ning sotsiaalmeedias on palju videoid, mis on tehtud šokeerivalt, kui sõbrad vaatavad praetud tarantleid söömas. 

    Putukad ja ämblikulaadsed on suurepärane valguallikas ja levinud põhitoit paljudes maailma paikades. Nad on ka riskantne toiduallikas. Leviticus väidab, et inimesed saavad süüa ainult erinevaid “jaaniussi, kasti, ritsi või rohutirtsu” liike. Kui need, kes nautisid oma ämblikuhirmu ületamist tarantlisse hammustades, väidavad, et vastuvõetavat toitu valmistavad palju muud tüüpi putukaid, on tõsiasi, et putukate ja ämblikulaadsete söömine on riskantne. 

    Paljud putukad ja ämblikulaadsed sisaldavad inimesele mürgiseid mürke. Nad on ka suurepärased haiguste kandjad. Kuigi mõnele võib jubeda roomamise söömine lihtsalt ebameeldiv olla, võis Leviticusel olla õigus, kui kuulutas need piiridest välja. Vale vea tuvastamine on lihtsalt liiga lihtne.

    Raisakotkad

    Nagu nahkhiired, ei ole ka raisakotkad midagi sellist, mida enamik lääne kristlasi kunagi söömiseks kaaluks. Ausalt öeldes on enamik läänlasi, olgu kristlased või mitte, täiesti õnnelikud, kui nad teesklevad, et vingerpussi pole olemas. Need on suured, seotud surmaga ja sageli valusalt koledad. Need on ka halvim asi, mida ellujäämisolukorras süüa. 

    Mõnes mõttes on mõistlik näha raisakotkast potentsiaalse toiduallikana. Nad on aeglased lendajad, maa peal sageli ja väga-väga suured. Loogiliselt võttes oleks neid lihtsam püüda ja süüa kui ühtki teist sarnase suurusega lindu. Raisakotkad jäävad aga ellu mädanenud liha süües. See jätab need täielikult bakteritega kaetud. Raisakotkad ise on suures osas immuunsed nende tarbitavate bakterite suhtes, kuid see ei kehti selle kohta, kes neid sööb. Tegelikult ei söö peaaegu keegi surnud raisakotkast, sealhulgas teised raisakotkad. See on umbes sama räige märk, kui loodus suudab luua, mis ütleb “ära söö”.

    Veri

    Vana Testamendi puhtusekoodeks on täis ettekirjutusi vere tarbimise vastu. Lisaks erinevatele vaimsetele põhjustele, miks vere tarbimine on keelatud, võib see olla ka toit, mida on tervislikel põhjustel parem vältida. 

    USDA toiduohutuse ja inspektsiooniteenistus peab verd “liha kõrvalsaaduseks” ja see peab läbima kontrolli nii enne kui ka pärast looma tapmist, et seda saaks pidada söömiseks ohutuks. Seaveri peab olema kuumtöödeldud ja kogu kari peab pärinema seakatkuvabast riigist, et vältida haiguse edasikandumist inimesele. Samuti on esinenud H5N1 linnugripi puhanguid, mis on seotud linnuverest valmistatud roogade tarbimisega. Kuigi veri võib olla ohutu rauaallikas, võib selle söömine olla väga riskantne nii püsivate haiguste kui ka rauamürgistuse või hemokromatoosi ohu tõttu.

    Kristlased ei pööra üldiselt Piibli keelatud toiduainete loetelule erilist tähelepanu. Sellegipoolest on Vanas Testamendis mõned õigustatud tervisenõuanded. Paljud toidud, mida peetakse piirituks, on asjad, mida läänlased niikuinii süüa ei kavatsenud, kuid mõned inimesed tarbivad neid siiski. Need, kes mõtlevad proovida uut rooga, võiksid mõelda kaks korda. Kui see sisaldab midagi, mille Leviticus nimetas keelatud toiduks, võib teie tervise huvides olla viisakalt öelda: “ei aitäh”.

    Rohkem Beliefneti toidu kohta:

    Pühad toidud – toit ja religioon

    Top 10 piiblitoitu, mis tervendavad

    5 piiblitoitu, mida peaksite iga päev sööma

    Stephanie Hertzenberg on Beliefneti endine kirjanik ja toimetaja. Ta on lõpetanud Williami ja Mary kolledži, kus ta õppis religiooniuuringutes ja kõrvalerialana loomingulist kirjutamist. Ta on jätkuvalt huvitatud tervisest, ajaloost ja teadusest.

    https://www.beliefnet.com/faiths/christianity/5-forbidden-foods-in-the-bible-christians-should-avoid.aspx

    ___

    Pühad toidud

    Pilk 7 pühale toitumistavale üle maailma.

    ÕhtusöökShutterstock.com

    Toit on üks suuri koosolemise soodustajaid. See toob kokku inimeste rühma keskkonnas, kus igaühel on eraldi istekoht, kuid kõigil on üks laud – sobiv metafoor maailmale, kus me kõik oleme ainulaadsed, kuid jagame ühist inimlikkust.

    Paljud kaasaegsed toitumistavad ei ole kujundatud mitte ainult kultuurist, vaid ka usulistest veendumustest. Kogu maailmas teevad inimesed valiku, kas süüa või vältida teatud toite, lähtudes nende uskumuste seadustest, mis toob kaasa suure hulga põnevaid, kultuuriliselt ja teoloogiliselt olulisi toite. Seetõttu võib toidu jagamine meie omast erineva kultuuri ja uskumustega inimestega aidata meil teiste kohta rohkem teada saada, saada lähedasemaks meie globaalsele kogukonnale ja muutuda tundlikumaks kultuuridevaheliste erinevuste suhtes.

    Selle kulinaarse mitmekesisuse tähistamiseks heidame pilgu seitsmele pühale toitumistavale üle kogu maailma.

    Kristlus

    Vein

    Shutterstock.com

    Toitu käsitlevad seadused ja tavad on erinevate kristlike konfessioonide vahel väga erinevad, kusjuures paljud rühmad ei järgi üldse toitumispiiranguid.

    Varakristluses välditi teatud aastaaegadel liha ja piimatooteid, kuid tänapäeval on kõige tuntum ja pühaim toitumispraktika protestantliku traditsiooni kohaselt püha õhtusöömaajal leiva ja veini tarbimine – mõnikord asendatud viinamarjamahlaga. või armulaud katoliku traditsiooni kohaselt.

    Leiva ja veini sümboolika sai alguse Kristuse ajal, kui need olid väga levinud toiduained. Jeesus võttis viimse õhtusöömaaja ajal leiva ja “murdis selle ja ütles: “See on minu ihu, mis on teie jaoks. tehke seda Minu mälestuseks. Samamoodi võttis Ta pärast õhtusööki karika, öeldes: ‘See karikas on uus leping Minu veres; tehke seda nii sageli, kui te seda joote, minu mälestuseks.”

    Ja nii on osadust ehk armulauda jätkatud kristlikus kirikus Jeesuse Kristuse mälestuseks.

    Judaism

    Leib

    Shutterstock.com

    Judaismis jagatakse toidud kahte rühma – koššer, mis on lubatud, ja treif, mis on keelatud.

    Toora järgi on söömiseks lubatud ainult need loomad, kes närivad ja kellel on kabjad, ning neli looma on toiduna selgesõnaliselt keelatud – jänes, kaamel, hüraks ja siga. Samuti on keelatud putukad ja roomajad.

    Lisaks sellele tuleb isegi koššerloomad tappa spetsiaalse protsessi abil, et liha oleks juudi rahvale vastuvõetav. Kuna Toora keelab vere tarbimise, tuleb kogu veri lihast enne tarbimist leotamise, soolamise või praadimise teel eemaldada. Vere täieliku eemaldamise raskuste tõttu maksa ei sööda.

    Liha ja piimatooteid ei tohi koos süüa ning neid tuleb hoida eraldi. Huvitav on see, et nõud, taldrikud, kausid ning isegi valamud ja nõudepesumasinad võivad pikaajalisel kokkupuutel mõlemat tüüpi toiduga pärida “liha” või “piimatoodete” staatuse. Näiteks kui kaussi kasutati piima sisaldamiseks ja see kauss asetati seejärel nõudepesumasinasse, pärib see nõudepesumasina riiul piima staatuse. Seetõttu ei saanud seda kasutada lihaga kokku puutunud nõude puhastamiseks. Need kaks ja kõik, mis neid puudutab, tuleb juudi seaduste kohaselt alati lahus hoida.

    Kõik taimsed toidud on koššertooted, välja arvatud vein ja muud mittejuutide toodetud viinamarjatooted.

    Nagu näete, on juutide toitumisseadused mõnevõrra keerulised – pidage seda meeles, kui leiate, et teenite juudi sõpra!

    Islam

    Baklava

    Shutterstock.com

    Samamoodi on islamis ka seaduslikud ja ebaseaduslikud toidud, mida tähistatakse vastavalt kui halal ja haram.

    Koraan keelab liha süüa loomadelt, kes on surnud loomulikul teel, sigade vere ja liha ning ebajumalatele või mis tahes muule jumalusele peale Jumala.

    Kogu liha peab olema korralikult ette valmistatud, et see oleks halal. Loom ei tohi kannatada ega tohi näha protsessis kasutatavat tera. See tuleb ka tappa Allahi nime rääkimise ajal.

    Kõik joovastavad joogid on islami dieediseaduse järgi keelatud.

    Hoolimata nendest eeskirjadest on moslemitel lubatud süüa mis tahes toitu vajaduse korral, näiteks nälgimise korral. Seda nimetatakse “vajaduse seaduseks”. Sel viisil võiks ellujäämiseks süüa jooke nagu vein ja toite nagu sealiha.

    Kuna islam on maailma suuruselt teine ​​religioon, moodustavad halal toidud üllatavalt 16 protsenti ülemaailmsest kaubandusest. Teie naabruses võib olla isegi halal toidupood!

    Hinduism

    Ghee

    Shutterstock.com

    Hinduismi toitumine ei ole nii rangelt reguleeritud kui juudi või islami traditsioonides, kuid seal on mitmeid põnevaid tavasid.

    Ükski toit ei ole iidsetes Hindu tekstides keelatud, kuid soovitatav on vägivallatus kogu elu vastu. Vanimat Hindu teksti, Rig Vedat, tõlgendatakse sageli lihatarbimise taunimisena. Seetõttu eelistavad paljud hindud taime- või vegantoitumist ning toiduvalmistamise meetodeid, mis ei ole loomadele ega keskkonnale kahjulikud.

    Need hindud, kes liha tarbivad, eelistavad, et see tapetakse Jhatka meetodil, st tapetakse koheselt ühe löögiga, selle asemel, et jätta kannatama.

    Hindu traditsioonide jaoks on eriti oluline toit, mida nimetatakse ghee – teatud tüüpi selgitatud või. Hindu kultuuris on lehmad pühad ja või on ainus loomne rasv, mida paljud hindud tarbivad. Ghee’d kasutatakse religioossetes rituaalides, põletatakse pühades lampides. Hindu mütoloogias lõi olendite isand Prajápati ghee, hõõrudes käsi kokku, valades selle tulle, et luua oma järglasi. Kui veeda rituaal ghee tulesse valades viiakse läbi, on see loomise taasesitus.

    Taoism

    Nuudlid

    Shutterstock.com

    Taoismi 173 miljonit kummardajat on panteistlik uskumuste süsteem, mis on saanud oma nime sõnast “Tao”, mis tähendab hiina keeles “tee”. Taoism, mis ei ole määratletud ühegi konkreetse rituaali või ühiskonnakorraldusega, püüab suunata inimesi õigele eluviisile ja üks selle komponente sisaldab praktikaid pikaealisuse saavutamiseks.

    Need tavad hõlmavad tervislikku toitumist, mis sageli väljendub taimetoitluses. Kuigi religioonil puuduvad ranged toitumisseadused, julgustatakse taoiste mitte kahjustama tundeelu, sealhulgas loomi. Nendel harvadel juhtudel, kui taoistid liha söövad, ei tarbita seda allikatest, mis ei kohtle nende loomi inimlikult.

    Vastasel juhul julgustab taoism oma järgijaid lihtsalt leidma, millised toidud on nende jaoks kõige tervislikumad, ja pöörama tähelepanu oma keha muutuvatele vajadustele. Mõõdukus, toitumine ja tasakaal on pikaealisuse ja tervise võtmed.

    Taoistide jaoks on nuudlitel eriline tähtsus – need tähistavad pikaealisust ja neid tarbitakse sageli Hiina uusaastaõhtul.

    Budism

    Taimetoitlane

    Shutterstock.com

    Budistid peavad kogu elu pühaks, uskumus, mis sageli väljendub taimetoitluses. Enamik budiste järgib ahimsa praktikat – vägivallatust kogu elu vastu. See hõlmaks liha vältimist nii loomavastase vägivalla tõttu tapmisel kui ka sageli ebainimlike elutingimuste tõttu, mida kariloomad taluvad. Budistid lükkavad oreliliha üldiselt tagasi.

    Mõnes budistlikus traditsioonis on sibul, sibul, küüslauk, murulauk ja porrulauk keelatud toiduained, kuna väidetavalt tekitavad need viha ja kirge.

    Üldiselt välditakse ka alkoholi ja muid meelt muutvaid aineid, kuna neil on kalduvus meeli hägustada ja ennetada tähelepanelikkust. Budism paneb suurt rõhku maailma vaatamisele sellisena, nagu see tegelikult on, reaalsuse selgele nägemisele ja kõik, mis võib selle eesmärgi saavutamist takistada, on ebasoovitav.

    Theravadani viisi järgivatel buda munkadel ja nunnadel on lubatud süüa ainult almuse kaudu – neile annetustena antud toidujäägid. Neil ei ole lubatud ise toitu kasvatada, süüa teha ega säilitada.

    Džainism

    Vegan Wrap

    Shutterstock.com

    Džainismil on võib-olla kõigist maailma religioonidest kõige rangemad toitumistavad. Vana-India religioon, mille keskseks rentnikuks on vägivallatus ja armastus elusolendite vastu.

    Ranged džainistid järgivad vegantoitumist – nad ei söö midagi, mida oleks võinud saada elusolendite vastu suunatud vägivallaga. Džainistid teevad kõik endast oleneva, et vältida kahju isegi kõige väiksematele eluvormidele, näiteks putukatele, keda nad tabamise ja nende leidmise korral kodust välja saadavad, selle asemel et neid tappa. Nad näevad palju vaeva, et tagada, et putukad ega muud pisikesed eluvormid ei saaks toidu valmistamisel viga, ning väldivad nii kahjurite hävitamise meetmeid, nagu pestitsiidid. Džainistide religioossed tekstid hoiatavad järgijaid, et nad vältiksid pärast päikeseloojangut söömist – seda seetõttu, et enne elektri tulekut oli raske näha, mida söödi, mistõttu oli putuka kogemata söömise tõenäosus suurem.

    See vägivallast hoidumine ei piirdu ainult loomade eluga. Džainistid väldivad sageli juurviljade, näiteks kartulite, sibulate ja mugulate söömist, kuna nende köögiviljade koristamine tapab taime. Siiski on lubatud taimed, mis õitsevad maapinna kohal ja võivad uuesti kasvada.

    Džainistid lähevad isegi nii kaugele, et nad ei söö üleöö seisnud toitu, kuna mikroorganismide arv on sel hetkel suurem. Praktika püüda mitte kahjustada mikroorganisme takistab džainlastel ka kääritatud toitu ja jooke tarbida.

    Kui teie sõber või pereliige on džainist, pidage kindlasti meeles neid piiranguid!

    Üks laud, palju istekohti 

    Erinevat usku naised

    Shutterstock.com

    Religioossed toitumistavad on sama mitmekesised kui kultuurid, milles nad elavad, ning nende tavade uurimine ja tundmine aitab meil olla globaalsemad inimesed. Ärge kartke selle juudi või moslemi või džainist sõbraga einestada – teil on nüüd parem ettekujutus sellest, mida nad serveerivad.

    Nii et minge ja nautige maailma religioonide mitmekesist pakkumist!

    19 piiblisalmi meeleparandusest ja andestusest

    Kasutage Jumala Sõna, et aidata teil mõista, kuidas oma patte kahetseda. 

    Wesley Baines on Regenti ülikooli jumalikkuse kooli magistrant ja vabakutseline kirjanik, kes töötab vaimsuse, eneseabi ja religiooni valdkonnas. Ta on ka endine Beliefnet.com toimetaja. Lisateavet tema töö kohta leiate veebisaidilt http://www.wesleybaines.com.

    https://www.beliefnet.com/faiths/sacred-foods.aspx

    About RISING EARTH

    Olen tõeotsija. Julgustan ka teid otsima oma tõde. Teades ja aru saades kuidas asjad maailmas toimivad, on suur edasiminek hinge arengus. Teadlikus aitab. Mida rohkem enesearenguga tegeleda, seda õhemaks illusioonikihid jäävad. Ükski inimene ei suuda muuta maailma, kuid ta võib edastada sõnumi, mis muudab maailma.
    Rubriigid: Huvitavat, InPowerment, Religioon/Usk, Tervendamine, Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

    Lisa kommentaar