Raamat: Tänapäeva laste uuest evolutsioonist, Meg Blackburn Losey.

Inimkond on evolutsiooni kiires staadiumis. Nägime seda esimest korda Bridge Generationiga. Viimase paarikümne aasta jooksul on meie maailma sündinud lapsed erinevate kingituste ja teadmistega – esmalt tutvustati neid indigolastena ja põlvkondade möödudes kutsuti neid kristalllasteks, tähelasteks ja muuks. Praegusel ajal oleme tunnistajaks, kuidas inimkonna tuleviku teadvus ja mõtted muutuvad suurejooneliselt. See on nähtus, mida ei tohiks tähelepanuta jätta. Kes on need hämmastavad olendid ja miks nad siin on? Mis toimub, mis paneb mõned lapsed mäletama, kust nad tulid, kes nad olid eelmistes eludes, et nad on loomulikud tervendajad ja nii tundlikud, et ei suuda paigal püsida. Kuidas on nii, et nad tunnevad kõike ega suuda eristada, millised tunded kuuluvad neile ja mis teistele? 

Selle raamatu eesmärk on tõsta lapsevanemate, õpetajate, hoolekandjate, haridus- ja meditsiinitöötajate teadlikkust ning olla neile toeks. Tänapäeva lapsed on täiuslikkuse vaim – valgust heitvad majakad täis kirglikku tõde ja seda süütust, mis inimkonnal kunagi oli ja mille ta võib uuesti saada. Lapsed on siin ja praegu – ja neid on juurde tulemas! Kas oleme valmis neid kuulda võtma?

Selles oma enimmüüdud raamatu “The Children of Now” järelteos  külastab Meg Losey uuesti neid suurejoonelisi lapsi ja arutleb, kelleks neist saab ja kuidas nende kasvav mõju ühiskonda paremaks muudab. 

The Children of Now Evolution  käsitleb järgmist:

• Mis on nende laste võlu, kes kehastavad tingimusteta armastust ja omavad ettenägelikkust näha meie inimeste ja meie planeedi uut tulevikku?

• Kuidas nende mõistus töötab ja miks nad on ülitundlikud. mõnes mõttes ja desensibiliseeritud teistes?

• Kas meie DNA muutub ja viib meid uude või teistsugusesse füsioloogiasse?

• Mis on autismil, ADD-l, ADHD-l, bipolaarsel häirel, Aspergeri sündroomil pistmist kristalllaste ja tähtlastega, kui üldse? Miks nii palju lapsi uimastatakse?

• Miks langevad nii paljud noored täiskasvanud tumedamatesse, destruktiivsematesse mõtetesse ja tegudesse – alates enesekuritarvitamisest ravimitega kuni iseenda vigastamiseni ja hullemini?

• Kuidas aitavad kaasa vaktsiinid ja meie toidus leiduv GMO inimese bioloogia, eriti meie DNA muteerumisele?

• Kuidas me – ühiskond, vanemad, hooldajad ja eestkostjad – ei suuda anda neile lastele seda, mida nad vajavad? Kuidas me saame? Mida selleks vaja on?

• Kuidas saame oma koole nende laste vajaduste rahuldamiseks üles ehitada? Kuidas saame aidata neil areneda, selle asemel, et oma haridusteed üle elada? 

Losey pakub vanematele, koolidele ja teistele konkreetset teavet, et mõista, mida need lapsed vajavad ning kuidas aidata neil toimida ja õitseda. Liiga sageli on need lapsed valesti märgistatud kui ADD või ADHD või veelgi hullem. 

Ta käsitleb ka metafüüsilisi reaalsusi, mida need lapsed (ja teised) tajuvad. Kapis või voodi all ei pruugi olla koletisi, kuid need kõrgelt arenenud lapsed võivad tegelikult “näha” asju, mida nende vanemad või hooldajad ei saa. Lõpuks maalib ta pildi sellest, milline näeb välja meie maailm, kui “Praegu lapsed” võimust võtavad. Uute uuringute ja valdkonna aruannetega on The Children of Now Evolution tänaste ja homsete perede jaoks veelgi olulisem.

Raamatu arvustused:

“See raamat, mis on kirjutatud suure hoole ja tundlikkusega, on mõeldud kustutamatult muutma ühiskonna, hooldajate ja perede vaateid, pakkudes samal ajal väga vajalikku abi ja tähelepanu uuele põlvkonnale lastele, kes on tulnud meie maailma muutma.” – Dannion Brinkley teemal The Children of Now

“[See raamat] annab hääle homse uue maailma võimsatele juhtidele, meie lastele. See on valgustatud raamat, mis on täis tarkust, mille oleme kaotanud ja meie lapsed on nüüd taastumas. on kohustuslik lugemine kõigile valgustunud vanematele, kes soovivad säilitada oma laste jumalikku terviklikkust. – Sonia Choquette teemal Vestlused praeguste lastega

“Lapsed juhivad teed, see tähendab, kui me laseme neil! Peame olema valmis vaatama kaugemale oma hirmudest ja tingitud uskumustest, kui tahame täielikult joonduda hinnalisega. ressurss, mida need lapsed on. Dr Meg annab valguse majakale teemal, mida tuleb mõista, kui tahame liigina ellu jääda.” — Bob Frissell, raamatu “Midagi selles raamatus ei ole tõsi, aga see on täpselt nii, kuidas asjad on ja sa oled vaimne olend, kellel on inimkogemus”.

Autori kohta:

Ta on 9 raamatu autor, sealhulgas “The Children of Now EVOLUTION” (11/1/2014), enimmüüdud raamatud “Touching the Light”, “The Secret History of Consciousness”, rahvusvaheline bestseller “The Children of Now” ”, The Living Light kaardid teisi suurepäraseid raamatuid. Ta on ka “Online Messages” autor ning “What Wags the World” ja enimmüüdud “The Mystery of 2012 Anthology” kaastööline.

Dr Meg on Touching the Light Healing Modality looja ja pakub sertifitseerimiskursusi. Teave on saadaval aadressil http://touchingthelight.org.

Ta on riiklik ja rahvusvaheline peaesineja ning loeb ka kogu maailmas. Ta hõlbustab rühmareise pühapaikadesse, sealhulgas Šotimaale, Inglismaale, Iirimaale, Peruusse, Boliiviasse, Egiptusesse ja Mehhikosse. Ta on rahukultuuri auhinna saaja. Dr Meg on töötanud ka Good Morning America ja 20/20 ning viimati A&E Lifetime Movie Networki konsultandina. Dr Megiga saab ühendust e-posti teel aadressil drmeg@spiritlite.com või tema peamisel veebisaidil http://www.spiritlite.com. Ta on saadaval ka LinkedIni, Facebooki ja Twitteri kaudu DocSpiritina.

___

Eestikeeles on Pegasuse kirjastuse poolt välja antud

Megi Blackburn Losey raamat: Tänapäeva Lapsed, 2010.a.

Kes on “tänapäeva lapsed”? See on laste uus põlvkond – vastuvaidlematult kaugemale arenenud kui eelmised põlvkonnad –, kes on tulnud meie maailma väga eriliste annetega. Paljud neist mäletavad, kus nad olid enne Maale tulekut, sageli mäletavad nad isegi oma eelmisi elusid. Nad jagunevad mitmesse erinevasse kategooriasse – indigolapsed ehk paradigma tähtsad esindajad, kes loomuomaselt teavad, et meie maailmas on midagi valesti ja et ühiskonna reeglid ei arvesta kõikides olukordades alati konkreetsete asjaolude ja indiviididega; intuitiivsed ja telepaatilised kristallilapsed; tähelapsed, kes on võimelised suhtlema vaimselt ja nägema ette tulevikku; Maa inglid ja üleminekulapsed, kes jäävad kuhugi vahepeale.

Nende väga erinevate ja ebatavaliste laste fenomenide kohta ei ole palju avalikult kättesaadavat informatsiooni, sest puhtalt energeetilisi nähtusi on raske dokumenteerida ja teaduslikult tõestada. See raamat räägibki millestki, mida ei saa veel mõõta, aga mis toimub meie maailmas iga päev: siia kogutud materjal põhineb vahetul kogemusel, mis on kogutud tervendamisseanssidelt, individuaalsetest intervjuudest ning veebilehekülgedelt, kuid oma panuse on andnud ka professionaalid, kes mitte ainult tunnistavad nende laste olemasolu, vaid töötavad nendega iga päev.

Selle raamatu eesmärk on tõsta lapsevanemate, õpetajate, hoolekandjate, haridus- ja meditsiinitöötajate teadlikkust ning olla neile toeks. Tänapäeva lapsed on täiuslikkuse vaim – valgust heitvad majakad täis kirglikku tõde ja seda süütust, mis inimkonnal kunagi oli ja mille ta võib uuesti saada. Lapsed on siin ja praegu – ja neid on juurde tulemas! Kas oleme valmis neid kuulda võtma?

“Tänapäeva lapsed” on murranguline raamat, mis näitab, et paljud lapsed tulevad maailma kaasasündinud annetega, mis on rohkem kui kummalised – nad on telepaatilised, mõistavad õrnu energiaid, neil on imelised psüühilised võimed. Lummava lugemisena kõikidele avatud meeltega inimestele räägib “Tänapäeva lapsed” valgustavaid lugusid nendest hämmastavatest lastest.

___


Raamat:

Valguse puudutus:

Tervendab keha, meelt ja vaimu,

ühinedes Jumala teadvusega

Selgeltnägija ja meistertervendaja Meg Losey jagab oma alternatiivseid vaimu, keha ja vaimu tervendamistehnikaid raamatus Touching The Light .

Losey näitab, kuidas tervendamise kanaldatud süsteemid tulenevad meie tajust, energiast ja osalemisest meie enda teekondades. Ta jagab tehnikaid, mida ta on õppinud oma inim- ja eeterõpetajatelt, mida lugejad saavad enda ja teiste jaoks kasutada.

Kuidas imed juhtuvad? Kas spontaanne paranemine on tõesti võimalik? Miks on nii, et mõned haigused ei ilmne tavalistes või isegi spetsiaalsetes meditsiinilistes testides, kuid nende mõju on siiski väga reaalne? Kas keegi võib olla “kosmiliselt haige” ilma nähtava füüsilise põhjuseta? Kuidas mõjutavad meid ümbritsevad inimesed ja kohad meie igapäevaelus? Kas suudame tahtlikult ja tõhusalt luua tervenemise imesid, et muuta elusid või saavutada positiivseid tulemusi isegi siis, kui olukorrad tunduvad lootusetud? Kuidas saab valguse sümboleid kasutada kellegi kogu energiasüsteemi koheseks häälestamiseks?

Meg Blackburn Losey vastab nendele ja paljudele teistele küsimustele selles murrangulises raamatus.

Valguse puudutamine toob lugeja senitundmatutesse tervenemismaailmadesse ja selgitab lisaks sellele, kuidas energiaravi on võimalik, vaid ka selle toimimist. See on põhiline kasutusjuhend terviklikuks tervendamiseks kolmandas dimensioonis ja kõrgmemalgi!

Raamatu arvustus: “Meg Blackburn Losey on seda taas teinud!! Valguse puudutamine: keha, vaimu ja vaimu tervendamine jumalateadvusega sulandudes on üks olulisemaid ja murrangulisemaid tervise ja heaoluga seotud raamatuid, mis eales avaldatud. Meg on kartmatu, et tuua lugejateni tasakaalustatult ja vastutustundlikult tipptasemel teavet. Kui teie või keegi teie pereliikmetest tunneb muret teie tervise pärast ja soovite teha kõik endast oleneva, et elada oma suurimas rõõmus, on ostmine ja lugemine Touching the Light teile palju kasu.” — William Gladstone, raamatu The Twelve autor, kaasautor Jack Canfieldiga The Golden Motorcycle Gang.

Ühe lugeja kommentaar raamatule —

— Ma lihtsalt ei saa selle raamatu kohta öelda piisavalt positiivseid sõnu. See kirjeldab kõiki olulisi detaile eeterkehade kohta ja kõike muud ka:

1. Meditsiini ja tervendamist,

2. Suurt ravimit,

3. Kogu reaalsuse loomist,

4. Reaalsuse teise dimensioonilist struktuuri,

5. Kogu mateeria struktuur,

6. Iga tšakra katmine kroonist allapoole,

7. Eeterkehade talitlushäired,

8. Harjutused enda teadvuse laiendamiseks,

9. Uued lapsed,

10. Hinge sisenemine sigooti,

11. Kaksikud,

12. Kloonid/siirdamised,

13.Traumad/operatsioonid/vigastused,

14. Surm,

15. DNA ja selle seos teispoolsuse teadvusega,

16. Mälestused mineviku elust,

17. Karma,

18. Teadvuse arenguetapid, 

19. Tervenemise kontseptsioon,

20. Harmoonia,

21. Harmoonika,

22. Teadvus loomises, 

23. Alternatiivsed reaalsused, 

24. Kaitse alternatiivsetesse reaalsustesse reisimisel, 

25. Elava valguse keel,

26. Juhised heaks tervendajaks olemiseks, 

27. Kuidas tervendamisseanssi läbi viia, 

28. Mudrad, 

29. Düsfunktsioonide või kahjustuste parandamine eeterväljas, 

30. Täherändurid,

31. Reptiilsed olendid, 

32. Sissenevad vaimud, ‘

33. Parasiitsed entiteedid ja muud negatiivsed tüübid, 

32. Eeterlikud rägastikud, 

33. Mõttevormid, 

34. Implantaadid, 

35. Ummistused, 

36. Vardakujulised ja silindrilised 

37. Anomaalsused ja Tervendamine 

38. Kaugraviseansi näide.

___

Raamat:

Teadvuse salajane ajalugu:

Iidsed võtmed meie tulevaseks ellujäämiseks

Läbi mitmete isiklike kriiside, otsingute ja sünkroonsete sündmuste, õppis dr Meg Losey suunama meistritelt tarkust minevikust, olevikust ja planeedi väliselt ning õppis ära selle põhitõe: „Reaalsus ei juhtu meiega – me olemesee, mis juhtub reaalsusega. Me tõesti loome oma kogemusi ja saame neid igal ajal muuta, muutes oma arusaamu. 

Me oleme teadvus “elavas Ühes.” Selles uues raamatus jagab ta oma dramaatilist isiklikku lugu. Ta põimib oma loo oma “Kuttide” teabega, kuna ta hakkas hellitavalt kutsuma oma teisest maailmast pärit õpetajaid. 

Ta kutsub meid avama oma meelt ja südant meie ühise ja varjatud ajaloo tähendusele – sealhulgas Atlantisele, Lemuuriale, püramiididele, planeedivälistele sündmustele, mis meid mõjutavad, ja palju muud. Ta tutvustab lihtsaid meditatsioone, mis võimaldavad meil kõigil saada teadlikuks muutusest, mida me koos loome.

About RISING EARTH

Olen tõeotsija. Julgustan ka teid otsima oma tõde. Teades ja aru saades kuidas asjad maailmas toimivad, on suur edasiminek hinge arengus. Teadlikus aitab. Mida rohkem enesearenguga tegeleda, seda õhemaks illusioonikihid jäävad. Ükski inimene ei suuda muuta maailma, kuid ta võib edastada sõnumi, mis muudab maailma.
Rubriigid: Uncategorized, sildid: , , , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar