Film Emil Rose’i Exortsism

The Exorcism of Emily Rose movie trailer with a HATHOR song “Psychotic Day” (Remix 2006)

Täispikk film

Väga hea film deemonlikest jõududest, tõestisündinud lugu, kus 19.a. tüdruku keha on üle võetud 6 deemoni poolt. See näitab väga hästi et mustade jõudude olendid on tõeliselt olemas. Emilyl oli aga nendega eluleping tehtud, ja tema ülesandeks oligi inimestele teadvustada, et see maailm eksiteerib meie tavamaailma kõrval.

Filmis kiriku preester aitas küll Emlilyl vabaks saada, aga kahjuks deemonlikud vigastused olid niivõrd tugevad tüdrukul, et ta ikkagi suri. Kui preester küsis deemonite nime, siis lõpuks sai ta vastuse – CAIN, NERO, JUDAS, LEGION, BELIAL ja SATAN. Emilyl oli ka kokkupuude Neitsi Maarjaga, kes lubas, et kui tüdruk tahab, siis ta võib juba valgusse saada, ja ei pea maale enam tagasi minema.

Emily valis siiski oma kehasse naasmise ja veel kannatamist deemonlike jõudude poolt.

Ta tahtis oma lepingu lõpule viia.

Seda ta ka tegi ja tänu temale on meil väga hea,

 tõestisündinud lool põhinev film!!!

Siit võid näha tervet filmi. Hispaaniakeelse subtiitritega. Muidu inglise keeles.

 

 

 

Sellel videol on näha kuidas üks väike 7.a. tüdruk, Jeni, põeb rasket vaimuhaigust. Vahel tema keha on üle võetud mitme erineva “olendi” poolt. Nende olendite nimed on: esmaspäev, teisipäev, kolmapäev… jne. Ühe erilise, väga kurja olendi nimi on Rat 400 (Rott 400), see on eriliselt kuri ja tema tahab, et väike tüdruk teisi inimesi lööb. Jeni arvates need olendid, kes on tema kehas, elavad tema ja Oprah´i maailma äärel, nimega Calalini. Oprah ütleb selles videos, et ta on näinud küll raskeid juhtumeid ja inimesi, aga tehes Jeniga videot, on see vist raskeim juhus.

Jällegi on tõestus, kuidas mõned (negatiivsed, kehatud olendid) võtavad üle inimese keha.

Midagi siin elus ei juhtu niisama ja arvatavasti on selle väikese tüdruku “KARMAleping” olla koduks mitmele erinevale vaimolendile…

Kõik on ennem sündi KOKKU LEPITUD JA ALLA KIRJUTATUD isiku enda ja Karma Valitsejate poolt!!!

See on ka et, see väike tüdruk maksab oma esivanemate väga rasket emotsionaalset karmat…

Siin aitab vaid esivanemate karma puhastus ja siiras palve ja pöördumine Karma Valitsejate poole.

 

Helen and Ruth were best friends at school. Helen, according to Ruth, was one of the prettiest and cleverest girls in the class. Whenever Ruth thinks of school she thinks of the fun times she shared with Helen. Soon after leaving school, however, they lost contact. Fourteen years later Helen and Ruth bumped into each other by chance on a train. As they sat together on the train, Helen told Ruth that she had Multiple Personality Disorder, had been satanically and sexually abused as a child and had tried to take her own life on a number of occasions. Since that meeting six years ago Ruth and Helen have begun to rekindle their old friendship. This film follows Ruth on her journey of discovery into Helen’s world. We accompany her as she gets to know her friend again, as she tries to find out what happened to Helen in the fourteen years they were apart and to understand what it means for Helen to live with Multiple Personality Disorder (MPD).

Sellel videol on väga selgesti näha kuidas 7 erinevat vaimolendit kasutavad ühe naise keha. Kui selle naisterahva keha võtab üle üks noore poisi vaim, nimega Adam, siis tema nägu ja hääl muutuvad, ta ongi nagu väike poisike ja käitub vastavalt.

Mulle tundub, et selle inimese karmaleping ongi olla “töövahendiks” mitmele erinevale vaimolendile. Kahjuks on see väga dramaatiline selle inimese elule, kuid mis teha, lepingud “üleval” on tehtud ja nii peabki see inimene nende erinevate vaimolendite “orjaks” kogu oma elu, olema.

Ma ei ole kindel, et siin saab keha täielikku peremees aidata…

Kui aga see “vaimolendite ülevõtmine” on mittelepinguline, siis ehk on lootust kõrvaldada need teised allisiksused ehk vaimud, tema kehast.

Ja ükskord, kui need “teised vaimud” on eemaldatud, siis saab vabaks ka see hing.

Lootma ju peab…

 

Sama juhtus ka Anna Nicole Smithiga. Ainult selle nimetus on MK Ultra – MIND CONTROL.

Järgnevalt on toodud YouTube`st ühe kommenteerija arvamus videost.

See on Monarchi Programm, ta oli meelekontrolli ohver, ja narkootikumid mängivad suurt rolli tema käitumises. Tema kehas ja olemuses on mitmed teised allisiksused, mis on sümptomid meelekontrolli orjadest.

Monarch programming.. she’s a mind control victim..the drugs do play a big part in her odd behavior..but she’s also submerged in a different personality.. a symptom of mind controlled victims

www.youtube.com/watch?v=cgRa4-S-UhQ

Vaata rohkem MeeleKontrollist:

http://kosmilinetervendus.edicypages.com/lugemist-1/esoteric-kitten-blog

Sel videol jälle Anna räägib lapse häälega, mis näitab et ta on meelekontrolli programmi all. Tavavaatajale tehakse selgeks, et Anna oli jube NARKOMAAN, kuid tegelikkuses oli ta vaid jubeda muusikatööstuse ori. Kes seda tööstust ja tagamaid rohkem uurib ja teab, need teavad kui koledad asjad tegelikult toimuvad.

———————————————————————————————————–

Veel üks hea tõsielul põhinev õudusfilm on ka:

Amityville’i õudus 

Amityville’i õuduse ajalugu algas edetabelite tipus püsiva romaaniga. Jay Ansoni raamat nimega Amityville’i Õudus: Tegelik lugu nägi päevavalgust aastal 1977 ja see vallutas üsna pea kõikide edetabelite tipud. Jay Ansonil polnud aga midagi tegemist tolle majaga, tema oli vaid professionaalne kirjanik, kes palgati raamatukaante vahele köitma romaani, mis põhineks tõsielulistel sündmustel, mis toimusid mõned aastad varem.
Kogu lugu algas 13. novembril, aastal 1974, kui DeFeo perekonna kuus liiget tapeti. Vanemad, Ronald ja Louise DeFeo tulistati unepealt surnuks, sama tehti nende kahe poja ja kahe tütrega. Ainus ellujäänud perekonnaliige, Ronald Junior (hüüdnimega “Butch”) arreteeriti kahtlustatuna mõrvades. Ta saadeti kohtu alla ja sealt edasi mõisteti ta vanglasse.
Kõige veidram asi mõrvade juures oli see, et kõik surnukehad lamasid kõhuli voodis, justnagu miski oleks neid tulistamise ajal seal kinni hoidnud. Paistis, et mitte ükski pereliige ei ärganud tulistamise peale üles, kuigi kasutatud relv oli võimeline tegema sellist häält, mida oleks tulistamise hetkel olnud kuulda terve miili raadiuses.
Kuna perekond oli surnud, pandi maja müüki. Mõrvade haiglane toimepanemise viis ajas muidu vaikse Long Islandi naabruskonna ärevile.
Järgneval aastal kolis majja Lutzide perekond. George ja Kathy Lutz ja nende kolm last väitsid, et varsti peale sisse kolimist muutus nende kuue magamistoaga unistuste loss põrgumajaks. Paistis, et deemonid, mis sundisid Butchi oma perekonda tapma, ei olnud tema peas, vaid hoopis selles majas.
Nähtamatud jõud lõid uksed hingedelt ja paugutasid kapiuksi, tundmatu roheline löga tilkus lagedest alla, hiiglaslik parv sitikaid ründas kogu perekonda ja erepunaste silmadega deemonlik nägu vahtis akendest sisse, jättes hommikusele lumele sõrakujulised jalajäljed. Lukustatud aknad ja uksed avanesid pidevalt iseenesest. George Lutz ärkas igal ööl kell 3:15, täpselt sel kellaajal, kui DeFeo mõrvad toimusid. Majja kutsuti ka preester, kes õnnistaks maja, kuid mehe kätele tekkisid valusad villid ja deemonlik hääl sosistas talle: “Käi välja!”
Peale 28. päeva põgenes perekond majast, sinna mitte kunagi naastes. Nad jätsid kõik oma asjad majja ja ei läinudki neile enam järgi. Nad avalikustasid loo, andes kõigile teada, millised õudused nendega seal majas toimusid.

Teks võetud http://www.para-web.org

Järgnevalt on dokumentaalfilm sellest juhtumist.

 

Vaata ka mängufilmi. See film on jällegi tõestuseks, et mittenähtav maailm on olemaks ja eksisteerib meie nähtava maailma kõrval. Ka deemonlikud olevused on olemas, kes võtavad inimekeha üle ja hakkavad võõras kehas omi asju ajama. Filmis muutuvad armastajate suhted, kuna deemon võtab juhtimise üle. Inimesi viiakse tapmise äärele.

 

 

About RISING EARTH

Olen tõeotsija. Julgustan ka teid otsima oma tõde. Teades ja aru saades kuidas asjad maailmas toimivad, on suur edasiminek hinge arengus. Teadlikus aitab. Mida rohkem enesearenguga tegeleda, seda õhemaks illusioonikihid jäävad. Ükski inimene ei suuda muuta maailma, kuid ta võib edastada sõnumi, mis muudab maailma.
Rubriigid: Uncategorized, Vaimud, astraaltasand. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar