Vene rahamaagia. Külluse rituaalid kasvava kuu ajal.

Kuidas hakata raha rääkima kasvava kuu eest.  Oma rahalise olukorra parandamiseks.  Veeraha vandenõu

Kuidas raha hulka suurendada kasvaval kuul? Oma rahalise olukorra parandamine. Raharituaal veega ja palju muud.

NB! Kiirtõlge.

Mustkunstnik asendage nõid, maag sõnaga.

Vandenõu asendage loitsuga.

___

Maagia on universumi tugevaim jõud, mis on võimeline muutma sündmuste käiku ja terveid saatusi. Ta aitab taastada unustatud suhteid, uuendada katkenud sõprussuhteid ning annab uusi vaatenurki ja võimalusi.

Kasvav kuu valdab maagilist jõudud. Kui küsite temalt rikkust, saate selle kindlasti.

Maagiline efekt ise on neutraalse olemusega ja ainult inimene otsustab, milliseks see lõpuks osutub – heledaks või tumedaks. Iga tõestatud rituaal, mis on tõeliselt tõhus ja annab püsivaid tulemusi, vajab pidevat täiendamist. Teine oluline tingimus rituaali korrektseks toimimiseks on täpne aeg seda hoides.

Milliseid rituaale saame teha kasvava kuu ajal

Paljude aastate kogemustega maagid, algajad, kes tunnevad ainult maagilise käsitöö keerukust, kõik inimesed, kes seisavad silmitsi maagiaga, peavad ilma ühe erandita järgima teatud riituse läbiviimisel teatud protseduuri. Vastasel juhul on teise inimesega kokkupuute tagajärjed ettearvamatud ja mõnikord on see teie elule tõeline oht.

Kasvav kuu on suurepärane võimalus oma elu paremaks muutaVõimu andva maagiaga töötamine võimaldab teil kiiresti ja täiesti ohutult meelitada oma ellu raha, õnne ja isegi armastust. Kuidas valida salatseremooniaks õige hetk? Kasvava kuu rituaal on lihtne mõju, mida saab läbi viia kodus ilma kõrvalise abita. Peaasi on otsustada, millised tulemused teile sobivad ja püsiva õnnetunde toovad. 

Rituaalide võimalused kasvavale kuule

Võimalusi, mis ilmnevad taevakehade asukoha teatud faasis, märkasid astroloogid ja mustkunstnikud juba aastaid tagasi. Näib, et samad, identsed rituaalid viidi läbi erinevatel päevadel kuus – nad töötasid täiesti erineval viisil. Kuufaase uurides jõudsid nõiad järeldusele, et “kasvav” taevakeha annab rituaalidele erilise tõhusa jõu ja täiskuu aitab kaasa tõhusatele pimedatele rituaalidele.

Kasvava kuu raha saamiseks üleminekuriitus

Raha meelitamise rituaalid on väga populaarsed kogu maailmas, sest ajastul, mil kõike saab osta, avab rikkus palju võimalusi mis tahes ettevõtmiste (loovus, heategevus) elluviimiseks.

Valik on alati teie, nii et võite kas loobuda maailma materiaalsest komponendist ja elada põhimõtte järgi “peamine on see, mis on inimese sees”, või võite loobuda eelarvamustest ja meelitada ligi hüvesid, mis pole patused. Rahamaagia – See on eraldi haru, maagiliste toimingute iseseisev osa, millel on kõigi rituaalide läbiviimiseks mitmeid reegleid ja soovitusi.

Kuu kui taevakeha kahesus lummab, vahel lausa hirmutab. Maa ainus satelliit, mis on alati meie poole suunatud ainult heleda poolega (tume pool, justkui tahtlikult alati peidetud). Nagu inimene, võimaldab ka Kuu näha ainult seda, mida ta ise demonstreerida tahab. See mõjutab mõõna ja voolu ning täiskuud kutsutakse siiani lokkava hulluse päevaks.

Kuufaasid, mida peate enne valitud rituaali alustamist uurima, on kokku kolmkümmend päeva ja neil on selge jaotus (vastavad faasid). Mõned tseremooniad ei ole nii kapriissed Kuu kuju ja valgustuse muutuste suhtes, nii et neid saab läbi viia igal kellaajal ja aastaajal. Muud rituaalid, eriti need, millel on nõiad selge ettekirjutus, viiakse läbi rangelt kalendri järgi.

Kasvava kuu jaoks raha kogumise rituaali nimetatakse kõige võimsamaks ja tõhusamaks. Seda tuleks sooritada ainult täielikus, eelnevalt loodud üksinduses, kui öine taevas on selge ja teie moraali ei tumesta tarbetud mured. Kui teie elus on vähe positiivseid muutusi ja raha ei jätku millegi jaoks, pole vaja meelt heita. Tee õige otsus – otsi abi rahamaagiast.

Erinevad rituaalid kasvaval kuul

Enamik armastusloitsu rituaale (raharituaalid või armastusloits mehele) viiakse läbi kindla mustri järgi. Alustuseks tuleks kodust vabaneda kõigest ebavajalikust – kodu koristades lubad uuel ja puhtal enda ellu jääda. Omaste tervise huvides ei ole üleliigne kirikus pihtimine ega kirikus küünalde süütamine. Seejärel valmistatakse tulevaseks tseremooniaks ette atribuudid (rituaalobjekt ja isiklikud asjad), mis aitavad maagiat õiges suunas suunata.

Koristades maja, teed oma elus ruumi puhtale ja uuele

Põhirituaali ajal juhtub järgmine – rikkusele keskenduv maag või algaja loeb loitus raha või muu tema jaoks mõeldud eseme kohta eriline tähendus. Rituaali tugevusest rääkides on maagi arvamus selle skoori kohta erinev. Mõned usuvad, et maagiliste sõnade pikalt moodustatud järjekorra kordamine on riituse pikaajalise toimimise eeltingimus, samas kui teised nõuavad, et loits, see tähendab peamine rituaal, peab kandma teie isikupära ja mitte olema universaalne.

Igal juhul ei ole enne tseremoonia algust üleliigne välja selgitada pädeva inimese – maagi või nõia arvamus, kellel on aastatepikkune rahamaagiaga töötamise kogemus. Kui te pole oma võimetes täiesti kindel, ärge kasutage eksperimente, ärge häirige rituaali kulgu oma kapriiside mõjul.

Kasvava kuu rituaalid toimivad kohe, ainult siis, kui teil on vaieldamatu uskedukaks tulemuseks maagiline tegevus.

Kasvava kuu rahatseremoonia

Lood äkilisest rikkusest rändavad mööda maailma nagu tõelised muinasjutud. Kas õnn, eriti rahaasjades, on saatuse määratud vaid vähestele? Sinu elutee, ükskõik kui ettemääratud see mõnikord ka ei tunduks, on ainult teie kontrolli all.

Teie olete kõigi muutuste põhjus ja kõigi seisakute põhjus, eriti rahaasjades. Kiire kasumiriitus, mis on võimeline rikkust ligi tõmbama, viiakse läbi eranditult kasvava kuu ajal ja see toob teile koheselt hämmastavaid tulemusi.

Sa ei pea olema innukas materialist, et antud ajastul õnnelikult elada. Inimesed, kellel on julgust head raha teenida, teavad, mis see ontõeline eesmärk… Tegevusvabadus ja valikuõigus. Saate kodus uut sissetulekut meelitada, selleks vajate:

  • suure nimiväärtusega paberraha;
  • küünal.

Vaid kaks eset, mida on lihtne majast leida, tagavad teile jõukuse kõigis finantsküsimustes. Noorkuu esimesel päeval saab läbi viia atraktiivse tseremoonia.

Kuidas rituaali läbi viia

Rahatähte, mida teie jõukuse suurendamiseks plaanitakse, ei tohiks pidada põhieelarve osaks, seega valige rituaali jaoks raha nii, et te sellega lähitulevikus ei arvestaks. Pärast öö ootamist alustage tugevat rituaali:

  1. Jääge üksi (keegi ei tohiks segada teie arve esitamist).
  2. Voldi valitud paberraha kolmnurgaks, painutades selle servi.
  3. Pange raha huultele ja sosistage järgmisi sõnu: “Kuidas võimas jõgi meelitab enda juurde väikseid ojasid, nagu merre voolab sügav jõgi. Nagu naine tõmbab meest enda poole ja mees tõmbab naist. Nagu öö on alati kõrvuti päevaga ja päev on ööst lahutamatu. Nii et sina, raha, meelita endasuguseid enda juurde, ja kogu nad kokku. Olgu see nii. Aamen”.
  4. Kogu rituaali aja jooksul peaks kuu valgus langema teile ja teie rahale, see kasvab ja suurendab teie sissetulekuid.
  5. Pange paberraha esimesel õhtul rahakoti lähedale ja kandke seda siis mitu kuud endaga kaasas.
  6. Võimalusel koguge kuuks ajaks sarnase nimiväärtusega raha.

Läbiviidav tseremoonia suurendab teie sissetulekut esimesel kahel kuul.

Kontaktid võlutud rahaga ei ole soovitavad, seetõttu võimalusel piira sellele ligipääsu (vali rahakotis eraldi tasku). Lihtsalt läbiviidav tseremoonia toimib esimesel kahel kuul, suurendades teie sissetulekuid ja kasumit. Raha kogumise rituaal annab teile võimaluse teenida oluliselt rohkem, kuid see ei saa teie jaoks töötada.

Võimas raharituaal kasvava kuu ajal

Maagia, mis tahes selle avaldumisvormis tulevikus – armastus, raha, armastusloits, teenib peamiselt inimest. Ta ei küsi temalt tema motiivi kohta, teda ei huvita tema emotsionaalsed kogemused. Ta vastab võimsale soovile. Armastuse ligimeelitamiseks kasutavad nad armuloitsu, mis tõmbab kihlatute tähelepanu, seab tervisele teatud ploki ja maagilise kaitse, viivad läbi heaolu rituaalide kompleksi ja ootavad kasvavat kuud rahalise edu saavutamiseks. Inimesele, kellel on eesmärk, mille nimel ta on valmis oma viimasest särgist loobuma, ei ole takistusi ega vabandusi.

Mida on rituaaliks vaja

Konkreetne raharituaal, oluline vahe sellistest rituaalidest on, et seda tehakse alles pärast hoolikat ettevalmistust. Hoolitsege nende atribuutide eest eelnevalt:

  • kraanikauss või suur kauss;
  • puhas vesi (pühitsetud templis või kirikus);
  • uus sall.

Tseremoonia põhiosa toimub pärast kasvavat kuud – hommikul, kuid loitsu loetakse öösel, kui on selge taevas ja kuu on nähtav.

Kuidas rituaali läbi viia?

Enne rituaali alustamist valmistage ette veenõu. Veenduge, et olete tulevaste muutuste jaoks vaimselt motiveeritud. Sooritage tseremoonia:

  1. Jää üksi, lukusta toas aknad ja uksed.
  2. Seisake kausi kohal ja lugege: “Nagu vesi voolab sellesse basseini, nii ka siis, kui mulle valatakse raha peale, aga see ei jää mulle, ja see ei lõpe kunagi. Saagu nii. Aamen. Aamen. Aamen”.
  3. Korrake loitsu veel 11 korda.
  4. Mine rahulikult magama.
  5. Niipea kui päike tõuseb, pöörduge tagasi võlutud vette.
  6. Peske nägu mitu korda veega.
  7. Pühkige oma nägu põhjalikult uue taskurätikuga, et see imaks kogu võlutud vedeliku.
  8. Kandke salli kuu aega kaasas.

Pärast rituaali lõpetamist tänage kõrgemaid jõude osutatud abi eest.Rituaali esemeid, näiteks salli, kantakse ettevaatlikult ja kaitstakse võõraste silmade või käte eest. Vastasel juhul rahamaagia mõju lakkab. Rituaalid raha ja armastuse nimel (meeste või naistele) – väliselt sarnased, kuid igaüks neist vajab hoolikat uurimist, kuid saadud tulemused rõõmustavad teid palju aastaid.

Kuu rituaal rikkuse nimel

Kasvava kuu jaoks on kahte tüüpi tseremooniaid – kiire ja mitmeastmeline. Keerulisemate manipulatsioonide jaoks peate kulutama palju ettevalmistusi. Varuge kannatlikkust ja julgust oodata positiivseid muutusi. Üldiselt tehakse keerulist rikkuse rituaali kolm ööd, alates hetkest, kui taevasse ilmub kasvav kuu.

Pärast seda peaksite tegema pausi kuni täiskuuni ja korrake kogu tseremooniat uuesti. Olge kindlam kui kunagi varem, et teil kindlasti õnnestub. Sarnast rituaali saate läbi viia nii töö kui ka tervis jaoks. See on sama tõhus, et meelitada ligi kõike, mida vajate.

Mida on rituaaliks vaja?

Pole vaja uurida Kuu tsükleid ega pidada erilist päevikut taevakehade või tähtede tegevuse kohta. Selliseid trikke pole vaja. Ostke endale kuuseisudega kalender või vaadake internetist kuutsäklit. Tseremoonia läbiviimiseks peate varuma:

Oluline on rituaaliks kaasa võtta vana rahakott.

  • vana rahakott;
  • erineva nimiväärtusega rahakupüürid.

Oodake kasvavat kuud ja asuge julgelt kõige salajasemate eesmärkide ja plaanide elluviimisele.

Kuidas rituaali läbi viia?

Tseremoonia esimene osa viiakse läbi kasvaval kuul ja seejärel on oodata täiskuud. Rituaali korrektseks toimimiseks peaksite järgima järgmisi samme:

  1. Sulgege kõik uksed, veenduge, et teid ei segataks.
  2. Asetage aknalauale tühi kott või rahakotid, mis kannavad teie energiat.
  3. Kasutage vandenõusid: “Taevas on nii palju tähti, et neid ei saa kõiki öösel kokku lugeda, kui palju on meres kalu ja neid ei saa kokku lugeda. Nii et minu rahakotis on nii palju raha ja keegi ei jõua seda kokku lugeda. Aita mind Luna, öödaam, too mulle õnne ja rikkust. Palun aidake (nimi).
  4. Korrake loitsu veel kolm ööd järjest.
  5. Pärast täiskuu taevasse ilmumist jäta aknalauale juba rahatähtedega täidetud rahakott.

Kuu aja pärast hakkavad kaks rikkuse rituaali aktiivselt tööle ja teie kasum kasvab. Sellist rituaali saate korrata mitte rohkem kui üks kord kuue kuu jooksul. Teie elu on ainult teie kätes, aeg on seda juhtida.

Maagia on mõjutamin. Te ei pea enam nurisema endast tugevamate, rikkamate ja edukamate inimeste üle. Selliseks inimeseks saamine on teie võimuses. Saate teid ümbritsevast maailmast kõike, mida soovite. Rikkus avab teile need teed, mis eile tundusid võimatud ja kauged. Ärge raisake väärtuslikku aega, asuge tegutsema ja saage oma pingutustest kasu.

Tooge oma mees tagasi (kui te pole abielus, naaseb teie juurde mees), laiendage head kaubandust ja korraldage atraktsioon edukaks eluks. Miski maailmas, ei sinu sees ega väljaspool, ei juhtu ilma põhjuseta. Olge oma edu põhjuseks. Maagia ei otsusta saatust, selle loovad need, kes teavad, kuidas maagia abil maailma õnnistusi vastu võtta. Oodake soodsat kuufaasi ja tehke rituaale, mis võivad muuta teie eluteed.

Maagia ajaloos on kuuga seotud sadu rituaale. Arvatakse, et öötäht suurendab või vähendab energeetilist efekti, kui see suureneb või väheneb. Just tänu oma jõule kasutatakse Kuud nii “mustade” kui ka “valgete” maagilistes riitustes.

Reeglina kasutavad nad ellu millegi (rikkuse, õnne, tervise, armastuse) meelitamiseks öise valguskandja energiat kasvuhetkedel. Kahanev kuu aitab vabaneda negatiivsetest programmidest, kutsuda esile jahtumist. Tegelikult on öövalguskandja tsüklid loomulik energia, mida saab suunata igas suunas. Pole midagi üllatavat selles, et seda kasutavad aktiivselt nii algajad kui ka kogenud nõiad.

Rikkumisrituaalid on eriti populaarsed kasvaval kuul. Nad meelitavad raha ligi rituaalidega, mida on oluline usu ja teadlikkusega lugeda.

Materiaalne komponent on inimeste elus üks põhielemente. Sel põhjusel püüavad kõik oma rahalist olukorda parandada ja jõukust suurendada. Isegi võimsatel ärimeestel on oma isiklikud astroloogid või selgeltnägijad, kes neid äris aitavad. Kuidas saab tavaline inimene kasutada maagiat oma sissetuleku suurendamiseks? Lugege kasvaval kuul lihtsat loitsu või võtke ühendust professionaaliga.

Kas kodus on võimalik raha suhtes tseremooniat läbi viia?

Kõik sõltub teie tugevustest, usust ja võimalustest. Maagilised rituaalid aitavad inimesi, kes sõna otseses mõttes ootavad imet (kuid ei jää jõude). Kui olete algaja, saate tseremooniat läbi viia ka kodus. Kõige tähtsam on kätte võtta lihtne loits ja see siiralt läbi lugeda. Juhtub ka seda, et kahtlused enda võimetes lähevad sõna otseses mõttes üle jõu. Kui arvate, et te ei tule ise toime, pöörduge abi saamiseks spetsialisti poole.

Rikkuse rituaal veega.

Mida sa vajad:

  • puhta veega anum (parem on kraanikauss);
  • Hõbemünt (aga sobivad kõik sellest metallist valmistatud ehted ja isegi natuke fooliumit);

Valage anumasse puhas vesi ja pange sellesse hõbemünt (kaunistus või foolium, kui sellist majas pole). Järgmisena asetatakse kauss veega aknalauale, kus kasvav kuu on öösel hästi näha. Peate tõusma enne, kui päike tõuseb. Pese end kausi veega ja ütle järgmist loitsu:

Ema Kuu laadis vett, pidas rikkuseks. Ma pesen end veega, leotan end õnnest. Minu mündid muutuvad nagu tilgad vaagnas. Ma lähen oma teed – ma leian oma jalge alt aarde.

Tänu sellele lihtsale rituaalile ei saa te mitte ainult rikkamaks, vaid saate ka ilu ja tervist. Öise kuu energial on kasulik mõju paljudele eluvaldkondadele. Hõbeehe või münt tuleb anumast välja võtta ja õnne talismanina kaasas kanda.

Tõhus rituaal.

Mida sa vajad:

  • Paberrahad (nimiväärtus pole oluline);
  • Mündid (nende arv peaks olema sama kui arvete arv);

Tseremoonia ise toimub öösel. Pange rituaalraha enda ette ja öelge nende peale vandenõu sõnad:

« Suurepärane kuu, sa kasvad nii kiiresti, nii et võib ka minu sissetulek suureneda. Jaga oma valgust minu rahaga, et seda oleks iga päevaga rohkem. Raha kasvab nii kiiresti, sest nad joovad kuuvalgust. Nad neelavad kogu kuu jõu ja täidavad mu maja.

Peale seda pane raha kohta, kus kuuvalgus pealelaskub. Lahkuge rituaalsete esemetega ruumist ja minge paariks tunniks teise kohta. Pärast seda saate tagasi pöörduda. Pange arved ja mündid oma rahakotti. Kuid te ei saa neid terve kuu kulutada, kuna tänu kuuenergiale meelitavad nad raha ligi. Märgistage rahakupüürid ja mündid, et vältida nendega kogemata maksmist. Kuu aja pärast saate raha kasutada. Korrake rituaali vastavalt oma äranägemisele.

Vaesusest vabanemise rituaal.

Kasvava kuu ajal kirjuta paberilehele nimekiri elu negatiivsetest külgedest, mis ei lase sul oma rahalist heaolu parandada. Mõne jaoks on see laiskus ja soovimatus töötada, mõne jaoks äkiline häving või vaesus, kolmanda jaoks on see lihtsalt rahaprobleemidega seotud ebaõnnestumiste jada. Kui nimekiri on valmis, minge õue või rõdule. Pärast seda põletage leht ja puistake ülejäänud tuhk laiali. Järgmisena peaksite lugema loitsu:

“Kuu näeb kõike. Minu jõupingutused ja püüdlused tema kasvuga saavad tugevdatud. Lootusetus ja vaesus hajuvad tuules. Põlen negatiivset, tõmban ligi head. Ma ohverdan Kuule mitu münti. Nad tulevad tagasi minu juurde ja paljunevad. Nagu ta ütles, nii olgu. Minu sõna on tugev. Enesekindlus on tugev.”

Võtke väike vahetusraha ja visake see kuu suunas. Tseremoonia on lõppenud. Mine koju ja mine magama. Mõnusad värvilised unenäod rituaalijärgsel ööl näitavad, et maagiline mõju on alanud. Peagi avastad uusi teenimisvõimalusi ja karjäärivõimalusi ning sind takistanud probleemid jäävad tagaplaanile.

Millised on kodus raha loitsu lugemise peensused?

  • Pidage meeles, et maagia pole lõbus. Võtke seda tõsiselt ja mõelge hoolikalt, kui seda vajate. Igal tseremoonial võivad olla tagajärjed, mis kindlasti ei too tulevikus kasu. Ole valmis ka “naasmiseks”.
  • Rituaale ei tohiks läbi viia kättemaksust või muudest negatiivsetest motiividest. Kõrgemad jõud ei võta teie taotlust vastu, kui soovite teistelt raha teenida või midagi ära võtta.
  • Määrake täpselt, kui palju ja mida vajate. Siis on Universumil lihtsam teie soovi täita.
  • Jälgige oma emotsioone. Enamasti hirmutatakse inimesi, kes pöörduvad abi saamiseks maagia poole. Nende peas keerlevad vaid mõtted rahapuudusest. Proovige rituaali ajal positiivselt mõelda ja olla heas tujus.
  • Ärge tehke rituaali, kui te ei vaja raha. Universum kuuleb meeleheitel inimeselt vaid siirast abipalvet. Kõrgemad jõud näevad kõike ega täida teie palvet. Ja rituaalile kulutatud aeg läheb raisku.
  • Valige loitsu lugemiseks aega. Sel juhul viiakse kõik tseremooniad läbi öösel kasvaval kuul, muud päevad ei tööta. Rituaal lihtsalt ei tööta, kuna rikute ühte tingimust.
  • Maagia nõuab kõigi rituaalide täpset läbiviimist. Kasutage ainult riituses mainitud esemeid. Lugege kõhklemata selgelt loitsu sõnu. Ärge tooge rituaali käigus midagi uut ja “oma”. Vandenõu ei pruugi toimida vähimagi vea korral.
  • Raseduse ajal ei saa naistele loitse lugeda. Fakt on see, et maagiline efekt võib kajastuda mitte sündinud lapses, kes on praegu veel kaitsetu. Lisaks pole menstruatsiooni ajal soovitatav ka maagilisi rituaale läbi viia, parem on rituaal teisele ajale üle kanda.
  • Häälestuge tseremooniale täielikult. Visualiseerige, mida soovite saavutada. Seega maalite oma tulevikust kõrgemate jõudude jaoks pildi.
  • Miski ei tohiks tseremoonia läbiviimise ajal häirida. Lülitage välja kõik segada võivad seadmed, viige loomad ruumist välja. Peaksite teadma, et miski ei häiri teid.
  • Ärge lugege mitut loitsu korraga. Parimal juhul need ei tööta ja halvimal juhul ei saa tagajärgi vältida. Võid tekitada viha Kõrgemas Jõus.
  • Kui teete spetsialistilt raha eest maagilise rituaali, on soovitatav lunaraha jätta. Kaasa võib võtta kõike peale raha ja alkoholi.
  • Keegi ei tohiks teie maagilistest rituaalidest teada. Hoidke kindlasti saladuses, et kasutasite loitsu või läksite nõia juurde. Isegi kui olete sel viisil saavutanud selle, mida soovite, ei tohiks te kiidelda.
  • Uskuge kogu südamest, et kuu aitab teid. Maagias oleneb kõik sellest, kuidas inimene ise maagiliste tegudega suhestub. Ilma täieliku enesekindluseta on ebatõenäoline, et midagi õnnestub.
  • Aidake oma unistustel ellu viia. Maagia on tõhus, kui selle poole pöörduja ei istu tegevusetult, vaid töötab aktiivselt oma probleemi lahenduse kallal. Kunagi ei tea ette, millisel kujul kõrgematelt jõududelt abi tuleb. Võib-olla pakub mõni uus tuttav teile tööd või tööandja premeerib ja märgib teie töö parimaks. Peaasi on tegutseda ja mitte alla anda.

Millised rahvamärgid aitavad raha meelitada?

  • Hankige kodus jahvatatud kaneeli. Seda on vaja selleks, et raha puistata. Rahvatarkus ütleb, et sellisest lihtsast tegevusest sissetulek kasvab.
  • Pöörake tähelepanu sellele, kuidas ja kus raha hoitakse. Ärge kunagi purustage neid ega voldi neid nagu akordioni, ärge visake vahetusraha taskusse. Hoidke arveid ilusas rahakotis (parim punane) ja asetage mündid spetsiaalsesse sektsiooni või kodusesse hoiupõrsasse. Raha jätab alati meelde head ja halvad hoiakud. Nad pöörduvad tagasi korraliku omaniku juurde.
  • Ärge hoidke rahakotis võõraid esemeid, kindlasti vabanege vanadest tšekkidest ja mittevajalikest paberitükkidest.
  • Kandke rahakotis midagi, mis raha meelitab. See võib olla suur rahakupüür mida te ei kuluta ega kasuta. Hiina mündid aitavad kaasa ka rahalisele heaolule (kolm münti on ühendatud punase niidiga).
  • Koguge raha, mille olete leidnud. Isegi kui see on väike münt.
  • Andke raha välja alati koos volditud osaga teist eemale. Kui annate need laiendatud kujul, viite sellega oma rahalise olukorra halvemuse poole (raha hakkab teist lahkuma).
  • Koguge vahetusraha alati pärast ostmist, isegi kui see on väga väike kogus. Oodake, kuni müüja raha vahetab, kui seda kassas pole.
  • Ära laena välja ega laena midagi (endale). Kui te pole kindel, et saate anda, proovige ise koguda. Kõik sellised finantstehingud toovad kaasa raha väljavoolu omanikult ja on rahaenergia seisukohast ebasoodsad.
  • Kui soovite, et raha jääks majja kauaks, siis ärge kulutage oma palgast selle väljastamise päeval midagi. Kogu summa peaks teiega öö veetma.
  • Ärge kunagi süütage siseruumides ega pühkige laualt puru käega. See toob kaasa heaolu halvenemise kodus.
  • Oma rahaasjade suurendamiseks on kasulik hoida aastaringselt suure nimiväärtusega rahatähte. Siis laetakse see sinu energiaga ja tõmbab siis raha ligi.
  • Pöörake tähelepanu ajale. Ärge õhtul raha lugege, päeval küsige palgatõusu.
  • Pane koju klaaspurk ja pane iga päev sisse münt kõige puhtamate heaolusoovidega.
  • Hoidke luuda majas, käepide all. Selliselt paiknev puhastusese toob elanikele rahu ja heaolu.
  • Ärge kunagi jätke oma rahakotti tühjaks. Hoidke seal vähemalt väikseid münte.
  • Pange majja hoiupõrsas. See hõlbustab raha liikumist teie koju.
  • Pane rahakotti kuiva piparmünti, see tõmbab kindlasti raha ligi.
  • Andke sagedamini almust, see aktiveerib raha energiat. Sa mitte ainult ei aita abivajajaid, vaid meelitad ka raha enda juurde.
  • Jäta julgelt jootraha. Nii palju kui soovite raha säästa, jätke kindlasti väike summa teeninduspersonali hooleks. See on ainult 10-15% teie tellimusest. Aga nii kannad edasi heaoluenergiat (ja see tuleb sulle kindlasti tagasi).
  • Paljud inimesed lükkavad edasi vihmase päeva pärast. Seda ei tasu teha. Kui ootate halbu sündmusi, siis need kindlasti tulevad. Seega häälestate end alateadlikult negatiivsele.
  • Avastage Feng Shui. Lugege selle õpetuse kohta lähemalt ja korraldage majas kõik nii, et raha tuleks teieni. Feng Shuil on palju fänne, kes ütlevad, et see tõesti toimib.
  • Ärge hoidke oma kodus tühje purke, pudeleid ega muid anumaid. Need on “mustad augud”, mille kaudu lahkub rahaenergia. Täida anumad kindlasti millegagi (paar uba, paar münti sobib). Nii säilitate oma rahalise heaolu.
  • Kui võidate loterii või hasartmängu, makske kindlasti lunaraha. Jagage osa rahast oma sõpradega, annetage kirikule heategevuseks, annetage abivajajatele. Vastasel juhul kaotate varsti rohkem, kui saite. “Lihtne” raha peaks minema sama lihtsalt kui tuli. Ärge jätke neid oma rahakotti lebama. Kõige parem on neist kiiresti lahti saada.

Talismanid, mis aitavad teil raha suurendada.

Igal rahval on erilised tõekspidamised selle kohta, mis toob nende koju kasumit ja rahalist heaolu. Kui soovite oma kodus rahalist energiat suurendada, hankige mitu talismani.

Rahapuu…Levinud toataim paksude lehtedega. See vastutab heaolu eest pere eelarvega. Selle alla on soovitatav panna kolm Hiina münti, mis on mähitud punasesse lina ja seotud punasega.

Kolmejalgne kärnkonn. Kujuke, mis ei üllata kedagi. Ta tuli meile Hiinast. See on kärnkonn, kes istub müntidel ja hoiab ühte neist suus. Parim on asetada talisman maja kaguossa (see vastutab Feng Shui jõukuse ja heaolu eest).

Kuldkala. Lemmikloomad tulevad teie kodus kasuks, kui soovite oma raha suurendada. Rahalise edu saavutamiseks on akvaariumis soovitatav olla umbes üheksa kala. Samal ajal peaks vesi mühisema (see aitab aktiveerida rahaenergiat).

Igaühel on oma viise, kuidas raha oma rahakotti meelitada. Keegi loeb loitse, keegi läheb selgeltnägijate juurde, kellelegi meeldib Feng Shui. Usk ühendab aga kogu raha energia. Kui see on tõesti olemas, siis on meil õigus seda mõjutada. Saate meelitada õnne ja rahalist heaolu mis tahes viisil, mida soovite. Kuid ärge unustage, et lõpuks sõltub kõik ainult teist ja teie soovist.

Kõik teavad, et peate rääkima kuuloomisel müntidest. Väidetavalt aitab see lihtne tseremoonia end rikastada. Kas olete seda juba proovinud? Kui ei, siis ära alusta. Müntidega saab muidugi rääkida, ainult kasvava kuu rituaalid raha eest, kummalisel kombel toimivad proportsionaalselt. See tähendab, et hakake rääkima kümme rubla, sissetulek on väike ja kui korjate viis tuhat, loete arve valemit, saate tõsise tõusu.

Miks see töötab?

Rituaal kasvavale kuule raha kasvatamiseks on erinevad rahvused teinud. Maagia abil üritati suurendada sissetulekuid, sääste ja hoida õnne. Nad märkasid, et Kuu tsüklid mõjutavad sündmusi erineval viisil:

  1. Kasv võimaldab teil meelitada seda, mis tundub olevat oluline. Sel perioodil köidab neid heaolu, armastus, edu, rahaline õnn.
  2. Vähenemine aitab vabaneda ebavajalikust. Rituaale viiakse läbi selleks, et loobuda puudusest, rahapuudusest, üksindusest, haigustest, ebaõnnestumisest.

Mõnes külas oli kombeks rääkida veega. Usuti, et nii saab meelitada ütlemata rikkust. Ja pärast veega seotud avastusi sai selgeks, et sellised rahapalved on kõige tõhusamad. Nad sõna otseses mõttes taastavad täielikult kogu inimkeha. Vesi ju neelab ja salvestab informatsiooni. Kehasse sattudes jätkab see tööd, sundides märkamatult mõtteid ja kavatsusi muutma.

Tähelepanu: maagia töötab eranditult tegija enda energial. Kavatsus on energia voog. Kuid lingi, ühenduse kosmosega loob nõid ise.

Kas on võimalik ise loitsu raha suhtes lugeda?

Ükski ennustamismeetod ei ole keelatud. Miks mitte läbi viia öökuninganna tõusmise rituaal:

  1. Valge rituaal ei nõua tasumist. See kas töötab, tehes lugeja õnnelikuks, või mitte.
  2. Mustade riitustega on keerulisem. Rahavoogu saab tõsiselt kasvatada, aga midagi tuleb ohverdada.

Algajal rahamagnaadil on soovitatav kodus lihtsaid valemeid harjutada. Parem alustada maalähedase valge maagiaga. Esivanemad kogusid kõige õigemad formulatsioonid. Pealegi ei anna nad tagasipööramist.

Tingimused pole targad. Omal käel maagilist tööd tehes on soovitatav teha järgmist:

  1. Looge rituaalis sisemine kindlustunne.
  2. Heitke kõrvale kahtlused, ebakindlus (vähendage energiataset).
  3. Tundke võitu ja keelduge sellest vaimselt. Ime ootamine vähendab selle tekkimise tõenäosust.

Vihje: ebaõnnestumine võib juhtuda negatiivse programmi olemasolu tõttu auras: kuri silm, korruptsioon, olemus, needus. Võib-olla oli see must loits, mis põhjustas vajaduse. Enne kuu eest raha välja võlumist tasub ise üle vaadata.

Kuidas õigesti käituda, et rikkus tuleks

Kirjeldame mitmeid rahalisi riitusi. Nad kõik töötavad suurepäraselt ja annavad suurepäraseid tulemusi. Kuid ainult siis, kui teete kõik õigesti. Ja see pole üldse raske.

Rahalise ennustamise puhul on peamine läheneda sellele positiivselt, ilma halbade mõteteta.

Rääkimiseks võtkerahatäht pihku, mõelge nii:

  • ma olen rikkust väärt;
  • maailmas on piisavalt vahendeid, et kõigil oleks piisavalt;
  • raha tuleb mulle ilma pingutuseta.

Need on positiivsed hoiakud, mis vabastavad mõtted negatiivsusest. Teate, rahandus allub egregorile, mis sõna otseses mõttes võtab inimese mõtted:

  1. Kui muretseme pidevalt oma igapäevase leiva pärast, on see võimas rahavoogusid jagav jõud kindel, et vaesus on just see, mida mõtleja soovib.
  2. Olete rikaste peale kade – te ei taha sellisele positsioonile asuda.
  3. Sa põlgad vaeseid – sama asi.
  4. Kardate kaotusi – kutsuge need oma ellu.

Kuu suurendab seda, mida olete sellele rakendanud. Kui hirmud, kaebused, kadedus, armukadedus ja muud tunded pole hinges kõige paremad, hakkavad need kasvama. Ja me vajame midagi täiesti erinevat.

Vee rituaal

See tseremoonia viiakse läbi selge taevaga. Võtke aega, oodake, kuni pilved kaovad, ja kuul on lõbus teile silma pilgutada. Kasutage allikavett. Kui puhast looduslikku allikat ei ole lähedal, külmuta see, mille kraanist ja võtad külmkapist. Sulata see ja võlu see naudinguks. Kuid parem on see kõik sama loomulik, maa puhastatud.

  1. Kuu rikastamise tehnika:
  2. Võtke ääreni läbipaistev klaas, minge välja avatud taeva alla või seisa avatud akna juurde.
  3. Püüdke vees kuuvalgust.
  4. Lugege neid sõnu kolm korda läbi:

«Puhas vesi täitub kuuks ajaks, toitub selle valgusest. Mängib ja sädeleb, kasvab kuu taga. Palun, selge kuu, aita mul võlgu tasuda! Allikavesi, kuldne kuu, oma puhta jõuga ole minuga sajand! Kasvage koos tähtede valgusega ja meelitage mulle raha. Nagu mered ja ookeanid on vett täis, nii on ka minu taskus raha täis. Ma palun kuu aega, täitke vesi jõuga, edastage mulle õitseng ja õitseng. Aamen!”.

  1. Täidetud klaas tuleks jätta aknalauale hommikuni.
  2. Tõustes joo kolm lonksu, pese ülejäänu, pritsi üle läve.

Varsti hakkab rahaline olukord muutuma. Kui olete maagilise tegevusega teadlikult seotud, tuleb raha kolme kuni nelja päevaga.

Taro kaartidega

Seda maagilist tööriista pole veel kõik avastanud. Aga asjata. Ostke endale kaardipakk, vabanege paljudest probleemidest. Mustlased teevad seda selleks, et raha ei kantaks üle:

  1. Istuge kuuvalgel ruumis. Soovitav looduse keskel, oja või jõe äärde.
  2. Laota enda ette punane sall või rätik.
  3. Sega tekki.
  4. Hankige järgmine arkaan: müntide äss ja müntide kuus, tasside üheksa, saudade kaheksa.
  5. Järjesta need rätikutel näidatud järjekorras.
  6. Kujutage ette või öelge, kui palju raha on vaja ja milleks.
  7. Mähi valitud kaardid rätikusse.
  8. Hoidke seda kimpu rahaga samas kohas.

See talisman eemaldab kõik raha takistused. Ülejäänud kaarte tuleks hoida punases kotis, et need ei mõjutaks ruumi energiat.

Võimas rituaal

Siin on veel üks üleminekuriitus, mis leevendab vajadust ja võlgu. Selle mõju on lühiajaline, soovitatav on teha iga kuu:

  1. Võtke kõigesuurem rahatäht mis on majas.
  2. Mine temaga uuel kuul välja.
  3. Hoidke seda nii, et kuu valgus sellele langeks.
  4. Rääkige seitse korda võimsat loitsu:

“Metsaloom paljuneb, kala kudeb, nii paljuneb rikkus, vaesuse ravim. Sina, kuldne kuu, kasvad ja minu jaoks teeb Issanda ori (nimi) mugava elu. Aamen!”.

  1. Peida arve.
  2. Vahetada on lubatud alles nädala pärast. Parem hoida seda kauem.

Rituaal algab juba järgmisel päeval. Kuid pidage meeles, et seda tuleb korrata. Kui võtad harjumuseks rääkida sama suure arve, mitte muuta, vaid hoida, unustad mured ja mured peagi.

Maagiline vaesuse tagasilükkamine igavesti

Kalduvus rahapuudusele teeb pesa hingesügavustesse. Esivanemad teadsid seda kindlalt. Slaavlased soovitasid loobuda sellest, mis segab jõukuses elamist. Igaüks on kohustatud olukorda ise analüüsima, tuvastama negatiivse teguri:

  • laiskus;
  • algatusvõime puudumine;
  • valikuline;
  • hirm näitlemise ees;
  • hirm edu ees;
  • inerts ja muul viisil.

Sisemise puhastustehnika tõusva kuu ajal:

  1. Süütage punane küünal.
  2. Kirjutage tühjale jooneta paberilehele kõik iseloomuomadused, mis takistavad rikastumist.
  3. Näidake taevas kuud (veenduge, et pilved ei jookseks).
  4. Põle, lugedes tugevaimat loitsu:

“Kuu sõber, siruta sarv välja. Võtke (loetlege negatiivsed omadused), mängige seda ise. Vaata taevast valvsalt. Võtke ära vaesus-vajadus. Avage tee rahale. Tooge rikkust minu majja. Puistan tuulde kired, mured, mustad õnnetused. Sina kasvad, mina saan rikkamaks. Aamen!”.

  1. Koguge tuhk hoolikalt kokku. See tuleb kohe tuule käes hajutada, korrates veel kord valemit.

Vihje: kui tseremoonia ebaõnnestub, ilmub uuesti laiskus, siis korrake.

Suurte rahaliste vahendite ligimeelitamise peensused

Nõiduse tõhusus on otseselt seotud sellega, kuidas mustkunstnik soovitusi rakendab. Rituaalide läbiviimiseks satelliidi kasvufaasis on selged reeglid:

  1. Keelatud on masendus, põnevus, kriitiline suhtumine.
  2. Ära ole loominguline. Parem on teha täpselt nii, nagu on kirjeldatud. Rohkem võimalusi edu saavutamiseks.
  3. Öelge selgelt oma kavatsus. Universum tajub “suure raha” tellimust omal moel. Võib otsustada, et teie taotlused ületavad tema volitusi. Teil peab olema konkreetne summa meeles.
  4. Nõiduses keskenduge raha saamise naudingule. Kujutage ette, kuidas te kulutate. See võimaldab teil energiat suurendada.
  5. Sa ei saa olla häiritud. Katkestage maagia – tulemused libisevad käest.
  6. Tüdrukutel on parem loobuda maagiast menstruatsiooni, raseduse ajal. Võite kogemata ära rikkuda tõelisi või potentsiaalseid järglasi.
  7. Toaloomad segavad sidekanali loomist kõrgemate jõududega. Need tuleks ajutiselt eemaldada.
  8. Ärge laiendage maagilist praktikat. Nad segavad seda.
  9. Kasutage raha kogumiseks ainult ühte võimalust. Segadus, mis tekib mitme loitsu korraga lugemisest, viib teid hätta.

Vihje: pärast nõidust kõnni julgelt edu poole. Kui istud diivanil, ei leia universum võimalust anda sulle võimalust rikkaks saada.

Simoronskoje rahakanalite avalikustamine

Sellele on ehitatud tuntud tehnika positiivseid emotsioone… Noorkuu tseremoonia peaks olema naljakas, rõõmus, intensiivne positiivseid emotsioone… Inspiratsioon on jõud, mis võimaldab teil Simoronit enda heaks kasutada.

Tehnika finantspistikute aurast välja tõrjumiseks:

  1. Valmistage ette luues Head tuju… Saate tantsida, vaadata head filmi, uuesti lugeda oma lemmikromaani. Oluline on tekitada oma hinges suur rõõmutunne.
  2. Tõmmake eelnevalt ettevalmistatud kroon üle pea. Seda peaks kroonima kuldne kuu.
  3. Kirjutage järjekord Universumi jaoks kõigi reeglite järgi. Tekstis tühistage oma vajadus, lootusetu rahapuudus, võlad ja muud negatiivsed tegurid.
  4. Registreeri. Tihend kasvava kuuga (nõustaja äranägemisel).
  5. Roni taburetile, toolile, lauale.
  6. Lugege dokumenti pidulikult kõva häälega läbi.
  7. Rullige paber kokku. Tihendage vahaga. Asetage hoiustamiseks kasti.

Vihje: võite olla maagia meister kollektiivselt. Nii on lõbusam.

Elumärke pidevas külluses

Paljude inimeste tähelepanekud on võimaldanud luua omamoodi heaolu teatmeraamatu. See sisaldab pagasiruumi käitumisreegleid, mis aitavad raha meelitada:

  1. Kaneeli lõhn meelitab raha. Maitseainet on õrn kogu aeg kodus hoida. Kasutage seda küpsetamiseks. Lõhnavad pirukad loovad edu ja heaolu õhkkonna.
  2. Hoidke oma rahakott ideaalses korras. Ärge virnage arveid müntidega. Selles ei saa hoida midagi üleliigset, välja arvatud amuletid. Eriti kahjulikud on kviitungid, teenuste ja kaupade eest maksmise tšekid.
  3. Ärge jätke maha kukkunud raha maapinnale. Aga ära võta võõraid peale.
  4. Näidake üles austust arvete vastu. Ärge kortsuge, ärge hajutage.
  5. Ärge võtke laenu, kui teil on väike sularaha. Laske neil muutuda ja andke neile sama nimiväärtusega, mille nad võtsid. Vastasel juhul hävitavad nad teie rahaõnne.
  6. Proovige ilma laenuta hakkama saada. Laenaja kasutab teie volitusi seni, kuni tagastate talle kõik täies mahus.
  7. Saadud raha peab korteris ööbima. Siis ei saa sissetulek otsa.
  8. Maksa teenuste eest väärikalt. Rikkuse energia jääb teiega igaveseks.
  9. Vaestele anda – nende osa küsida. Sa peaksid aitama toodete, asjadega.
  10. Luud tuleks asetada koos luudaga.
  11. Looge kodus kord, ventileerige regulaarselt ruume.
  12. Asetage ukseläve nurka kollane münt, et kaitsta teid vaesuse eest.
  13. Salvestage ainult tegelikel eesmärkidel. Valetavad rahalised vahendid lakkavad lihtsalt teie edu nimel töötamast.
  14. Tühjad konteinerid ei tohiks ruumis viibida. Kas täitke või visake ära.
  15. Võidud tuleks kulutada naudingutele. Siis ei peatu vood kunagi.
  16. Pühade ajal kutsuge külalisi. Mida rohkem neid on, seda suurem on sissetulek.

Tähelepanu: rikkuse egregorid armastavad tänulikke. Kindlasti tänage iga rubla eest, mis teie kontole tuli.

Raha kadumise märgid

Kui kuu tõuseb, on teatud toimingud keelatud. Kui te neid järgite, võib teil tekkida hädasti vaja:

  1. Ärge laenake sellel perioodil. Ärge investeerige kahtlastesse projektidesse.
  2. Ära maksa õhtul võlgu ära. Samuti on parem anda enne päikeseloojangut.
  3. Kellegi teise sularaha loendamine on õnne kaotamine.
  4. Vile – avage väravad vaesuse deemonile.
  5. Päikeseloojangu suursaadiku pühkimine – raha eemale lükkamine.
  6. Tühi rahakott rahapuuduse tõttu.
  7. Purunenud peegel uksel – hätta.
  8. Mahavalgunud sool on tarbetu jäätmed.

Vihje: märgid viitavad ja inimene loob tegudega oma saatuse. Peate olema enesekindel ja rahulik.

Talismanid ja võlud

Saate oma kätega luua rikastava amuleti. Mõned ei nõua isegi rituaal. Peate oma rahakotis hoidma:

  • piparmündi leht;
  • pühitsetud moon;
  • punane niit;
  • roheline vahapall (pärast vastavat tseremooniat).

Raha saate meelitada teiste talismanidega:

  1. Rahapuu näitab õnne taset. See kuivab, mis tähendab, et nad on seda kahjustanud.
  2. Hiina kärnkonn. Kaunis idamaine kujuke meelitab rahavoogusid.
  3. Kuldkala, nagu muinasjutus, täidab soovid. Alusta akvaariumi. See võimaldab teil unistada teadlikult, tõeliselt, edukalt.
  4. Feng shui reeglite järgi riputatakse koridoris peegel. See peegeldab negatiivset. Ja neid köidab draakonite, viinamarjade, kilpkonnadega maalide edu.

Pidage meeles, et raha ei jää ahnete inimeste külge. Soovige teistele rikkust ja see ujub teie headesse kätesse! Edu!

Vandenõu raha ja õnne nimel meelitab kiiresti raha, lugege tugevad loitsud võid koju jääda. Allpool toodud rituaalid aitavad meelitada rikkust ja edu kõigis küsimustes. Kõik sel aastal kodus läbi viidud rituaalid nõuavad nende reeglite ranget järgimist. Vastasel juhul saavutate täpselt vastupidise tulemuse.

Vandenõureeglid edukaks raha saamiseks

Paljud inimesed arvavad, et kui kasutate valget maagiat, peate kiiresti vedunite juurde jooksma. Vastame teile järgmiselt: “Saate ise lugeda meie loitsusid raha saamiseks.” Kogu 2019. aasta jaanuari jooksul oleme kogunud kõige rohkem tugevad rituaalid ja vandenõud koduseks kasutamiseks. Harjutage õigesti finantsmaagiat ja raha voolab teie majja!

Allikad meelitamiseks rahaline edu palju, seetõttu jagunevad vandenõud ning õnne ja raha palved sortideks. 2019. aastal kasutab rahamaagia heaoluga seotud esemeid:

  • paberarved;
  • mündid;
  • metallid;
  • kivid.

Nende asjade kasutamine tugevdab raha vandenõusid ja kiirendab rikastumisprotsessi. Vandenõude ja raha ja õnne eest palvetamise mõtestamiseks peate üksikasjalikult uurima kõiki reegleid.

  1. Seadke selge eesmärk. Rahandus: täpne summa ja kuidas need teieni peaksid jõudma. Õnn: mida täpselt, miks ja millal see vajalik on;
  2. Tänan head jõud kes pakuvad teile abi;
  3. Enamikku rituaaliprotseduuri kuuluvatest atribuutidest ei saa muuta;
  4. Loitsusõnade ütlemine uudishimu pärast ei ole seda väärt;
  5. Rasedatel ei ole lubatud kasutada rahalist maagiat;
  6. Jälgige kindlasti rituaalis näidatud aegu;
  7. Kõigi juhiste järgimine aitab teil rahalist õnne meelitada.

Võimsad vandenõud suurte rahade ja edu saavutamiseks

Vandenõud raha ja äriedu nimel laimavad kollaseid münte või paberarvet. Sel aastal viiakse rituaal läbi paaritutel päevadel, öösel. Raha pannakse otse teie ette ja sel hetkel loetakse palve:

“Metsas on nii palju lehti, kui palju tähti taevas, sama palju raha taskus. Kasvata oma rikkust ja liialda. Aita mind, Issand, Jumala sulane (sinu nimi), iial ei tea vaesust ja probleeme. Aamen”.

Nad peidavad end ühte korteri või maja nurka, kus saab täpselt kaksteist päeva. Pärast tähtaja möödumist tuleb arve kulutada heategudele. Tee annetus kirikule või aita abivajajaid.

Te ei saa kulutada alkoholile ja tubakatoodetele, see raha on mõeldud teie seisundi parandamiseks rahaline olukord ja meelitada ligi positiivseid emotsioone.

Kodune vandenõu Vanga raha pärast

Vanga vandenõu suure raha eest aitab puudust mitte tunda Raha… Rituaal on lihtne, selleks on vaja viilu musta leiba. Seda tehakse tühja kõhuga (ärge sööge umbes kolm tundi), öösel. Leidke majas üksildane koht, kus poleks teisi inimesi. Pange tükk enda ette ja öelge rahapalve:

„Issand, sa aitasid kõiki kannatajaid ja haigeid, võtsid ära mured ja mured. Toetage mind, Jumala teenijat (oma nimi) ja mu perekonda: ärge kunagi tundke nälga, puudust ja kurbust. Las lein ja vaesus ei puuduta meid. Luban aidata kõiki abivajajaid ja kulutada seda targalt. Aamen”.

Pärast lugemist sööge leiba.

Rituaali eripära on see, et seda ei saa enam korrata. Õige täitmine tagab, et näete tulemusi piisavalt kiiresti.

Rahapall

Üks viise, kuidas majja raha meelitada, on “rahapalli” loomine.

Palli tegemiseks kasutage punast niiti, mõnda paberraha ja paari münti. Kõik kokku mähitakse kolm korda ja määritakse eukalüptiõliga. Kui see kuivab liiga kiiresti, peate täiendavalt määrima. Protsessi ajal kasutage õnne ja raha saamiseks vandenõu:

“Arve niklile ja tema rahakotile. Kõik lähevad õue.”

Hang üle eesuks eluruumis. Nad hoiavad seda täpselt nii kaua, kuni noorkuu kestab. Pärast seda pange see mis tahes nähtavale kohale ja sorteerige uuesti nädala jooksul. Korrake protseduuri kuni positiivse tulemuseni. Mõnel juhul kasutatakse seda amuletina.

Palve Kolmainsusse raha meelitamise eest

Kolmainsuses kasutatud rahapalveid peetakse kõige tõhusamaks. Sel päeval tullakse kirikusse ürdiharjaga, lahkudes kummardutakse neljale poole ja punutakse pärgi. Samal ajal peate lugema rahapalvet:

“Nagu pärja punun – nii meelitan talente majja.”

Kodus pannakse see ikooni kõrvale ja hoitakse seda terve aasta järgmine aasta protseduuri korratakse. Samuti võite kasutada “kentauri rohu” meetodit. Nad võtavad jumalateenistusele kaasa sajandiku ja võtavad siis temaga aurusauna. Legendi järgi toob ta heaolu terveks aastaks.

Vilja vandenõu

Tööl rahaõnne vandenõu viiakse läbi kasutades kohvioad ja küünlad. Pärast päikeseloojangut suunduge ühe suure aknaga tuppa. Kuuvalgus tungib otse sisse ja langeb tseremoonia kohale. Asetage aknalauale süüdatud küünal ja ümbritsege see teradega, seejärel hääldage vandenõu:

“Nagu päike tõuseb taevas, nii kasvan mina tööl. Minu töös ei teki probleeme ega allakäiku – ainult õnn ja edu. Las kadedad vaikivad ja kuulujutud kuivama. Minu sõna on tugev, võti on Issanda juures laual. Aamen”.

Lugege seda kolm korda järjest. Viige kohvioad oma töökohta ja peitke end sisse erinevad kohad… Kolme nädala pärast märkate, kuidas asjad on läinud.

Vandenõu hea kõne nimel

Vajalikule helistamiseks peaksite lugema spetsiaalset vandenõu äris edu saavutamiseks. Sobib neile, kes plaanivad saada uuele ametikohale või ootavad elumuutust. Võtke paber ja kirjeldage: milline töö teile sobib või milliseid muutusi oma elus soovite. Viimane punkt on raha kasv. Pese ennast kolm korda külm vesi ja öelge selline vandenõu õnne nimel:

“Inglid juhivad mind väravast välja – nad kutsuvad mind õnneks ja eduks. Mina (teie nimi) leian õnne, inglid päästavad teid ebaõnnestumisest. Aamen”.

Pühkige oma nägu rätikuga ja asetage paberitükk ümbrikusse. Aasta pärast avage see ja võrrelge sellega, mis teie elus selle aja jooksul juhtus.

Pin amulett

Nööpnõela vandenõu äriõnne nimel saab igal ajal läbi viia. Teil peab olema kaasas:

  • Toores valge riis
  • Sool ja suhkur;
  • Uus pin.

Kõik koostisosad tuleb võtta teelusikaga ja panna alustassi. Nõel kastetakse segusse, mille järel loetakse maagilisi vandenõusid:

“Ma kleebin endale otsa, õnne, õnne ja raha!”

Jätke see terveks ööks ja hommikul kinnitage see külge sees riided. On oluline, et keegi ei saaks teie maagilistest teadmistest teada.

Vestlused korrutades raha 3 kuufaasiga

Ööaega peetakse kõige tõhusamaks erinevate maagiliste efektide tegemiseks. Paljud maagid ootavad seda aega, et õnne meelitada. Eriti võimsad on need vandenõud raha ja õnne nimel, mis tehakse noorkuu ajal. Teda seostatakse uue eluetapiga, võimalusega täita tulevik ainult positiivse energiaga.

Täiskuul paluvad nad õnnistusi ja õitsengut, seda tundi nimetatakse “täiskuuks”, sest kuu on tõusnud täisjõud ja saab seda teistele levitada. Saate valida esitatud loitsudest mis tahes loitsu ja sooritada seda määratud ajal.

Tähtis: arvutage Kuu faasid õigesti, et mitte eksida juhtivusega. Kuud on soodsad erinevate operatsioonide läbiviimiseks.

  • oktoober, november, mai – kõrge efektiivsusega;
  • Vähem soodne: aprill, detsember, juuni;
  • Juuli, august, märts ei sobi üldse;
  • Täiskuu päevad: 2, 5, 6, 7, 10, 12, 13.

Noorkuu vandenõu

Vandenõu kasutamiseks rikkuse meelitamiseks kasvava kuu ajal vajate seitset münti. Täpselt kell 24:00 pigistage mündid rusikasse ja öelge palve:

“Kõik elusolendid kasvavad päikese all, kuu all – rikkus ja hea osa. Suurenda ja korruta, rikasta mind (teie nimi). Ärge kunagi tea vaesust, ärge kunagi kaotage rikkust. See on nii, nagu sõna öeldakse!”

Pärast seda pange rahakotti mündid ja kandke neid endaga kaasas, nagu öeldakse: “sent säästab rubla”.

Täiskuu vandenõu

Vandenõu lugemine raha ja õnne pärast täiskuu toob ellu ainult positiivseid sündmusi. See on sarnane eelmisele, kuna vajate taas seitset münti. Võtke kruus ja valage sinna püha vett. Tseremoonia tuleb läbi viia otsese kuuvalguse all, täpselt keskööl. Kastke mündid vette ja öelge palve:

“Kuu on täis nagu kruus veega. Sa oled lahutamatu ja valge, lase rahal särada nagu tähed taevas. Peotäite kaupa taskus hajutatud, ei tea ma muresid ja muresid. Vaesus möödub rajast ja rikkus tuleb minu juurde. Võti, keelelukk”

Jätke mündid ööseks otsese valguse kätte. Hommikul pühkige need puhta rätikuga maha ja asetage need oma kõige sagedamini kasutatavasse rahakotti.

Kahaneva kuu vandenõu

Vandenõu abil saab kahanev kuu rahapuudusest lahti. Rituaal viiakse läbi kohe, kui kuu taevasse ilmub. Võite seista avatud akna lähedal, sirutada käe taevakeha ja probleemidest rääkida. Pärast seda lugege vandenõu maja raha meelitamiseks:

“Nagu kuu taevas kahaneb, nii nagu see võtab mu kurbusi. Kuu, puhas hõbe – ole mulle hea. Pimeduses sa lahustudad, minus sünnib uus õnn. Aamen”

Minge magama ja kujutage ette, et teie probleemid on juba lahendatud.

Peaasi on öelda kõike selgelt ja valjult, mõistes kogu jõudu.

Keelatud rahataotlused iidsele maagiale

Lisaks kergele raha laimamisele on neid rituaale, mis lähevad teispoolsusesse. Neid peaks tegema inimene, kellel on piisavalt usku ja energiat. Pärast ja enne puhastamist ja ettevalmistust. Asjakohane nende seas, kes soovivad kiiret tulemust, kuid tagajärgedega. Kui te pole kindel, on soovitatav pöörduda spetsialistide poole.

Esineja vajab esmast kaitset, mis päästab kurjade vaimude avaldumise eest. Maagilised atribuudid valitakse eelnevalt välja, et kursuse ajal ei oleks vaja lisaesemeid.

Hall maagia

Sel juhul on vajalik ettevalmistus, mis mõjutab edasist tulemust. Enne raha eest halli rituaali sooritamist peate ühe päeva jooma ainult vett ja sööma musta leiba. Aeg on noorkuu või kasvav kuu. Vaja läheb kolme kirikuküünalt, mitut väikest kupüüri, valget laudlina ja punast veini.

Öösiti lähevad nad majast välja või millal iganes vaba koht kuhu inimesed harva ilmuvad. Nad panevad valge laudlina ja raha maapinnale, asetasid küünlad lähedale ja süütavad need, loevad atraktsiooni:

“Rikkus, mida ma näen, kahekordistub või isegi sadu. Täida kuld kuuvalgusega, tule minu majja ja sinust saab pidev külaline “

Küünlad kustutatakse punase veiniga ja seejärel mähitakse koos rahaga laudlina. Nad peidavad end eraldatud kohas, millest teab ainult esineja. Nad ei naase sellesse kohta terve nädala jooksul ja ametiaja lõpus panevad nad kimbu peale mündi.

“Ma maksan oma rikkuse eest, lisades kullale ja hõbedale, rohelisele ja punasele.”

Põletage ja ülejäänud mündid jäetakse oma kohale. Võite minna tagasi ja vaadata, kas järelejäänud raha on kadunud. Keegi peab neile 40 päeva jooksul järele tulema. Kui seda ei juhtunud, viidi tseremoonia läbi valesti.

Must maagia

Enne esinemist must maagia Raha eest harrastavad paljud mustad võlurid toortoitu ja taimetoitlust. Kui see on võimalik, varuge dieedi jaoks vähemalt kolm päeva. Valmistage ette: punane küünal, paar vana ja uut münti, otsige surnuaialt üles oma tibu haud. Nüüd nädalaks külastage lahkunut ja asetage lilli, hoolitsege ümbruskonna eest.

Noorkuu ajal minge välja täpselt südaööl ja kõndige mööda sirget teed, ilma kuhugi pööramata. V parem käsi hoia vana tüüpi münti. Kalmistule jõudes – risti ennast kolm korda, ärge pöörake ümber ümbritsevate helide peale. Matke münt eelnevalt märgitud kohta ja hakake kasumi saamiseks raha rääkima:

“Ma annan teile, (nimi), vana ja elutu. Olgu sul hea ja tore ja ma saan uue ja vajaliku. Ma kannan kahte münti: ühte sulle ja teist mulle. Mitu päeva ma kõndisin, nii palju raha on rohkem. Ma palun teie rikkust ja abi.”

Liigutage uus münt vasakust käest paremale ja minge koju. Ärge rääkige teel ja eriti ärge sattuge ristmikele. Kodus pange raha rahakotti ja minge sõnagi lausumata magama.

Hommikul lugege “Meie Isa” ja külastage kirikut, süüdates puhkamiseks küünal.

Palve, mis aitab kõiki rahaga inimesi

Inimene, kes pole oma usus tugev, ei suuda tõenäoliselt oma eesmärki saavutada ja palju raha meelitada. Läbimurdmiseks ja kauaoodatud tasu saamiseks on palju võimalusi. Vandenõupalve rikkuse nimel, mida saab lugeda enne magamaminekut ja pärast ärkamist, aitab teil unistusele lähemale jõuda.

„Issand, saada Jumala sulasele (oma nimi) armu ja kogu õitsengut. Ilma julge ja ustatku. Aamen”

Risti ennast ja asuge oma äri ajama. See palve säästab teid terve päeva mitmesuguste ebameeldivate juhtumite ja rahakaotuse eest. Kasutage seda iga kord, kui tunnete vajadust kõrgemate jõudude kaitse järele või kahtlete oma usus.

Mõne jaoks on raha elatusvahend, teisele aga heaolu vahend. Keegi saab raha raske tööga ja keegi – kui taevast kukub. Neid napib pidevalt isegi selleks, et “ots-otsaga kokku tulla”. Raha on tal nagu vett kohe pärast seda, kui palk rahakotist välja voolab. Ja teisel on selleks piisavalt raha ilus elu tänapäevaste standardite järgi. Tundub, et rahavoog tema rahakotti ja sealt välja on katkematu. Miks see juhtub? Mida tuleks teha nende enda huvide parandamiseks, kes on rikkaks saamisest juba meeleheitel? Kõigil maailma rahvastel on maja raha meelitamiseks palju märke, rituaale, vanu vandenõusid, talismane. Proovige neid kasutada oma jõukuse suurendamiseks. Alles nüüd räägivad teadlikud inimesed, et kõik need märgid ja talismanid, sealhulgas raha majja meelitamine, pannakse ellu. tugev usk ja palav soov teoks saada see, mis oli väljamõeldud. Kõvade müntide ja suurte pangatähtede paljundamiseks suur tähtsus suhtub neisse lugupidavalt, umbes samamoodi nagu kallitele külalistele näidatakse.

Raha meelitamine majja: mida mitte teha

Pidagem meeles, mis meile sel juhul nõu annab rahvatarkus? Ära kunagi kurda rahapuuduse üle, ära loe pisiasju, ära arutle ja ära arvesta teiste sissetulekuid. Ärge hoidke maksmiseks lahtivolditud arveid ja ärge võtke müüja käest vahetusraha. Majas ei tohi vilistada. Ärge pintseldage puru laualt peopesaga – selleks alustage eraldi salvrätikuga. Ärge visake midagi aknast välja. Ärge pange söögilauale tühjad pudelid, pangad, kotid. Ei saa istuda lauale, panna pähe müts, kindad, võtmed, rahakott kätte. Pärast päikeseloojangut ei saa põrandat pühkida, prügi ja vett välja viia, raha lugeda, raha laenata ja laenata, naabritele leiba ja soola anda. Kui haigele või eakale inimesele on sellest palvest keeldumine ebamugav, siis on parem minna poodi ja osta need elutähtsad asjad vajalikke tooteid ja ilma oma majja minemata, andke see sellele, kes palub. Samuti tea, et soola ja leiba antakse tasuta, mitte ei laenata. Ärge jätke oma rahakotti tühjaks, ärge näidake selle sisu kellelegi. Teisipäeval raha laenata ei saa. Üle läve ei soovita laenata. Heategevust käest kätte anda ei saa.

Kuidas peaksite edasi toimima?

Treenige ennast vasaku käega raha võtma ja paremaga andma. Hoidke söögilaud puhtana ja katke ilusa laudlinaga, millel on õlilina, laudlina alla hoidke paar arvet. Raha armastab puhtaid aknaid ilusate kardinatega, korda majas ja rahakotis, kuhu, muide, tuleks need auastme järgi virnastada. Pärast sularaha saamist ärge kulutage seda kohe välja – laske neil ööbida kodus. Pista oma rahakotti sõnadega (või mõttega) “Raha – rahaks”. Makske võlg tagasi väiksemas nimiväärtuses kui laenasite. Hoidke vahetusraha hoiupõrsas.

Kasvav kuu aitab majja raha meelitada – selleks on palju rituaale. Näiteks üks neist. Noorkuu esimesel 4 päeval tuleb kuuvalguse all aknale panna 5-tuhandik rahatäht ja laotada sellele 5-rublased mündid, et valgustamiseks jääks vaid kiri ja arve nimiväärtuse numbrid. Selle kõrvale paberile on ilus kuldse tindiga pastakaga kirjutada lause: “Raha on raha, kasva 1000 korda koos kuuga.” Asetage peegel selle kõrvale kuuvalguse peegeldamiseks. Las raha lebab niimoodi kuni täiskuuni. Seejärel, kui mündid kokku korjatud, pange need koos 5-tuhandelise kupüüriga oma rahakotti koos sõnadega: “Kuna kuu oli õhuke, aga sai täis, siis on mul alati rahakotis palju raha! Aitäh! ” Ostlemine on soovitatav, kui

Ruunimärgid raha ja rikkuse meelitamiseks

Huvi ruunide vastu – maagilised märgid, milles on teadmisi loodusest

Universumi seadused kõigis olemise sfäärides – taaselustatud eelmise sajandi lõpus. Materialistid tajuvad ruune kui iidset kirjalike märkide süsteemi. Kuid neid sümboleid võib vaadelda hoopis teistmoodi – kui võimsat maagilist süsteemi, mis on pärit iidne maailm… Mõned runistid kasutavad 24-märgilist sümbolite süsteemi, teised tunnevad ära 18 ruuni. Kuid nii need kui ka teised väidavad, et O-ruun ja F-ruun vastutavad raha majja meelitamise eest. O-ruun – Odal (saavutus) aitab sisustada teie kodu, omandada vara, mis on ilma rahata võimatu. Fotol kujutatud O-ruuni peamist tähendust saab kirjeldada sõnadega: isiklik omand, pärand, kodu, elukoht, saamine. F-ruun – Fe (täitmine) aitab igas ettevõtmises ja viib selle lõpuni. Selle sümboli peamised tähendused on rahandus, isiklik vara, omandamine ja küllus. Tehke kaalutletud ruunidest rikkuse talismanid.

Allikas: https://uofa.ru/et/kak-zagovorit-dengi-na-rastushchuyu-lunu-dlya-uluchsheniya-finansovogo-polozheniya/

About RISING EARTH

Olen tõeotsija. Julgustan ka teid otsima oma tõde. Teades ja aru saades kuidas asjad maailmas toimivad, on suur edasiminek hinge arengus. Teadlikus aitab. Mida rohkem enesearenguga tegeleda, seda õhemaks illusioonikihid jäävad. Ükski inimene ei suuda muuta maailma, kuid ta võib edastada sõnumi, mis muudab maailma.
Rubriigid: Uncategorized. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar